Beşiktaş Kulübü'nden taraftarına ilginç derbi daveti

Beşiktaş Kulübü'nden taraftarına ilginç derbi daveti

Siyah-beyazlılar'ın taraftar grubu Çarşı'nın, e-bilet uygulamasına tepki gösterdiğini ve maçı statta izlemeyeceğini açıklamasının ardından yapılan paylaşımda, Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup'un ağzından Beşiktaşlıları e-bilet almaya ve Fenerbahçe maçına davet eden ilginç ifadeler kullanıldı.

E-bilet uygulamasının başlamasıyla birlikte tepkiler de art arda geldi. Taraftarlar, e-biletin hem fişlemeye yol açacağı, hem de maddi yük getireceği gerekçesiyle uygulamaya karşı çıkıyor. Çarşı grubu, Fenerbahçe maçını statta izlemeyerek, e-bilet kararına tepki göstereceğini kamuoyuna duyurdu. Kritik derbi öncesi tribünlerin boş kalması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Beşiktaş da bunun üzerine harekete geçerek twitter hesabı üzerinden ilginç bir yöntemle taraftarını maça davet etti.

TOLGA VE OĞUZHAN'A KONUŞMA BALONU

Futbolcular Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup'un fotoğrafları üzerinden bir görsel yaparak oyuncuların birbirleriyle konuşturulduğu paylaşımda passolig kartı satın almadan maça giremeyeceği hatırlatılıyor. Görselde, taraftarların 'Kartal Yuvası'ndan 75 lira ve üzeri alışveriş yaptığı takdirde kartı ücretsiz temin edebileceği de vurgulanıyor.

Sosyal medyada taraftarlar, Beşiktaş'ın bu paylaşımına tepki gösterdi. Her takımın taraftarları, kendilerini zor durumda bırakacağını düşündükleri bu uygulamanın kulüp tarafından teşvik edilmesini onaylamadığını ifade etti.

İşte o paylaşım:

Beşiktaş Kulübü'nden taraftarına ilginç derbi daveti