Beşiktaş Mahmut Uslu'yu mahkemeye verme kararı aldı

Beşiktaş Hukuk İşlerinden Sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Mahmut Uslu'nun derbi sonrası yaptığı açıklamalara sert bir dille cevap verdi.

Karşılaşmadan sonra Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun yaptığı açıklamaların spor ahlakı bir yana genel ahlak kurallarıyla da bağdaştırılacak bir yanı olmadığını ifade eden Siyah Beyazlı yönetici, hukuk kurulunu da harekete geçirdiklerini dile getirdi.

Beşiktaş Mahmut Uslu'yu mahkemeye verme kararı aldı

"HIRSIZ YAKIŞTIRMASI YAPAMAZSINIZ"

Mahmut Uslu'nun başkan Fikret Orman'a yönelik yaptığı 'Arsen Orman' yakıştırmasının ne anlama geldiğinin tüm kamuoyunca bilindiğini ifade eden Hukuk İşlerinde Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu; "Mahmut Uslu'nun açıklamalarına mantıklı ve aklı selim bir şekilde bir cevap vermek mümkün değil, aynı seviyeye de inemeyiz. Ama sen bizim başkanımıza 'hırsız' yakıştırması yapamazsın. Bizim bir futbolcumuzun özel hayatı ile ilgili açıklamalar yapıp suçlamalarda bulunamazsın. Özel hayata saygı diye bir şey var. Söylenecek çok şey var ama dediğim gibi o üsluplara o seviyelere inemeyiz. Mahmut Uslu'yu mahkemeye vereceğiz.Hukuk kurulumuzu harekete geçirdik ve gerekli hazırlıklar yapılıyor." diyerek konunun yargıya taşınacağını söyledi.