Beşiktaş tekrarı oynanan maçta Kasımpaşaspor'u 3-0 yendi

Beşiktaş tekrar edilen maçta Kasımpaşaspor'u 3-0 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ancak kural hatası yapıldığı için tekrar edilmesine karar verilen maçta Beşiktaş, Kasımpaşaspor'a konuk oldu.

KARTAL İLK CİDDİ ATAKTA GOLÜ BULDU

Karşılaşma beklenenin aksine düşük bir tempoda başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta siyah-beyazlılar ilk tehlikeli atağında golü buldu. 26. dakikada hızlı gelişen atakta ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Veli Kavlak, Olcay Şahan'a harika bir ara pası gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Olcay daha müsait pozisyondaki Almeida'ya çıkarınca Portekizli yıldız topu ağlarla buluşturdu.

PEDRO FRANCO FARKI 2'YE ÇIKARDI

1-0'ın ardından oyunun hakimiyetini de eline alan Beşiktaş, 34. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Gökhan Töre'nin kullandığı köşe vuruşunda Atiba kafayı vurdu ancak top altıpasın üzerindeki Veli Kavlak'a çarptı. Pedro Franco'nun önüne düşen top ağlarla buluştu ve siyah-beyazlılar skoru 2-0'a getirdi.

MAÇIN YILDIZI VELİ KAVLAK SKORU BELİRLEDİ

Franco'nun golüyle daha da rahatlayan Beşiktaş, devreyi Veli Kavlak'ın kafa golüyle kapattı. 44. dakikada gelişen atakta sağ kanattan bindiren Serdar Kurtuluş'un yaptığı ortaya Olcan Şahan kafayı vurdu ancak top savunmaya çarparak Veli Kavlak'ın önüne düştü. Veli de düzgün bir kafa vuruşuyla farkı 3'e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş ilk 45 dakikayı 3-0 önde tamamladı.

SERDAR KURTULUŞ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın 2. yarısı kırmızı kartla başladı. Beşiktaş'ın sağ beki Serdar Kurtuluş, 49. dakikada rakibine yaptığı sert müdahale sonrası 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Geriye kalan 40 dakika boyunca sahada 10 kişiyle mücadele eden siyah-beyazlılar kalesinde de pozisyonlar vermeye başladı. Ev sahibi ekip özellikle Babel, Scarione ve Adem ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 3-0 sona erdi. Siyah-beyazlılar bu sonucun ardından lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e indirerek şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

Kasımpaşaspor - Beşiktaş maçından kareler

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayınız..