Beşiktaş'ın galibiyeti Portekiz basınında

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında deplasmanda Porto'yu 3-1 yenmesinin ardından Portekiz basını maçı manşetlere taşıdı. Yapılan haberlerde Porto'nun Beşiktaş karşısında çaresiz kaldığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ'A ÖVGÜ YAPILDI

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Porto'yu 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Portekiz basınında manşetleri siyah beyazlıların galibiyeti süslerken, Porto'ya eleştiriler vardı.

RECORD GAZETESİ: "KARTAL'IN GÜCÜ EJDERHA'YI YENDİ"

Beşiktaş'ın kazandığı 90 dakikanın ardından Portekiz basınına yansıyanlar şu şekilde:

Portekiz'in ünlü spor gazetelerinden Record, Beşiktaş'ın Porto deplasmanında aldığı galibiyetin ardından "Kartal'ın gücü Ejderha'yı yendi, adeta yok etti. Ejderha yetersiz kaldı ve teslim oldu." manşetini taşıdı. Haberde ise Beşiktaş'ın güzel goller atarak Portekiz'de haklı bir galibiyet aldığını, Porto'nun özellikle ikinci yarıda Beşiktaş'ın oyun anlayışına teslim olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ın galibiyeti Portekiz basınında

MAIS FUTEBOL: "PORTO HER ŞEYDEN YOKSUN"

Porto - Beşiktaş maçının ardından Mais Futbol ise haberin manşetinden, "Porto her şeyinden yoksundu. Beşiktaş'a karşı özellikle ikinci yarıda teslim olarak kaybettiler." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın galibiyeti Portekiz basınında

PUBLICO: "PORTO'NUN SERİSİNİ BEŞİKTAŞ BİTİRDİ"

Portekiz basınında Publico sitesinin manşetinde ise Porto'nun sezona çok iyi bir başlangıç yapmasına rağmen galibiyet ve gol yememe serisini Beşiktaş'ın bitirdiğini, Türkiye'nin şampiyonu Beşiktaş'ın Dragao stadında son derece özgüvenli bir oyunla kazandığını. yazdı.