Beşiktaşlı yöneticiler Nasri'nin menajeriyle buluştu

Habertürk'te yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için mevcut kadroyu daha güçlü bir hale getirmek isteyen Beşiktaş'ta, Anderson Talisca transferinin ardından gözler Samir Nasri'ye çevrildi.

MENAJAERİYLE BULUŞTULAR

Manchester City forması giyen ve takımın başına Pep Guardiola'nın geçmesinin ardından gözden düşen Fransız yıldız için daha önce İngiltere'de girişimde bulunan Siyah-Beyazlı kurmaylar, devreye Fenerbahçe'nin girmesiyle gaza bastı, oyuncunun menajeri ile dün İsviçre'de bir araya geldi.

Beşiktaşlı yöneticiler Nasri'nin menajeriyle buluştu

YILLIK 6.5 MİLYON EURO KAZANIYOR

City'nin kadroda düşünmediği ve bir yıllık alacağına karşılık bedelsiz olarak kiralık vermeyi planladığı Nasri'nin menajeri ile masaya oturan kulüp idari direktörü Ali Naibi, tekliflerini iletti.

Oyuncunun menajeri ise Nasri'nin şu anda Manchester City'den net olarak 6.5 milyon Euro kazandığını belirtip aynı parayı istediklerini söyledi.

YARI YARIYA FORMÜLÜ

Ancak bu rakamı fazla bulan Ali Naibi, Manchester City Kulübü yetkilileri ile yaptıkları görüşmeyi aktardı ve “6.5 milyon Euro'luk ücreti ödememiz mümkün değil. Ancak biz Manchester City ile yaptığımız görüşmede bu paranın yarısını kendilerinin, yarısını da bizim karşılamamız şeklinde teklifte bulunduk. Cevap bekliyoruz” dedi.

Beşiktaşlı yöneticiler Nasri'nin menajeriyle buluştu

CİTY KABUL EDERSE TRANSFER BİTECEK

Menajer ise Manchester City'nin bu formülü kabul etmesi halinde kendileri açısından bir sorunun yaşanmayacağını belirtti.

City'den olumlu yanıt gelmesi halinde başkan Fikret Orman ile yöneticiler Umut Güner ve Hakan Kalkavan'ın da İsviçre'ye giderek 29 yaşındaki kanat oyuncusunun transferini bitireceği öğrenildi.

JOVETIC DE GÜNDEMDE

Samir Nasri için Manchester City ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaşlı kurmaylar, İngiliz ekibinden Stevan Jovetic'i de gündeme aldı.

Geçtiğimiz sezondan bu yana İnter'de kiralık olarak forma giyen Karadağlı forvet arkası için kiralık formülü üzerinden nabız yoklanacağı öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler Nasri'nin menajeriyle buluştu