Beşiktaş'ta yıldızlar satış listesinde

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Transferde kaynak arayışı içinde olan Beşiktaş tüm planlarını Quaresma-Pepe-Vida üçlüsü üzerine kurmaya başladı.

Bu oyuncuların Dünya Kupası'nda gösterdiği performans nedeniyle umutlanan siyah-beyazlı yönetimin ciddi bir teklif gelmesi halinde Vida, Quaresma ve Pepe ile yollarını ayırabileceği öğrenildi.

SON KARAR OYUNCULARIN

Vida'nın daha genç olması nedeniyle satış konusunda önceliği 35 yaşındaki Pepe'den yana kullanmak isteyen yöneticiler son kararı oyunculara bırakacak. Siyah-beyazlılar takımda kalmak istemeleri durumunda üç oyuncuyu da kadrosunda tutacak.

Beşiktaş'ta yıldızlar satış listesinde

Başkan Fikret Orman'ın verdiği talimat doğrultusunda kulübe teklif getirecek olan menajerlere öncelikle futbolcuların ikna edilmesi şartı getirildi. Siyah-beyazlı yönetim bu üçlüden ikisinin bonservisle satılması durumunda transferde tamamen farklı bir strateji izleyecek.

Bonservisi elinde olan isimleri tercih edecek olan Beşiktaş, deneyimli bir stoper, kaliteli bir 10 numara ve kendisini kanıtlamış bir santrfor takviyesiyle transfer dönemine damga vurmayı hedefliyor.

Quaresma-Vida-Pepe üçlüsü takımda kalırsa siyah-beyazlılar, Negredo ve Vagner Love gibi gözden çıkarılan yabancı oyuncuları göndererek orta saha ve golcü transferi için bütçe oluşturacak.

MUSTAFA PEKTEMEK KADRODA

Öte yandan 7 yıldır Beşiktaş forması giyen ancak geçirdiği sakatlıklar yüzünden fayda sağlayamayan Mustafa Pektemek, yeni sezonun ilk antrenmanında da yer aldı.

Taraftarların birçok maşta ıslıkladığı Pektemek'in 2018-2019 sezonunda da kadroda olması bekleniyor.

Beşiktaş'ta yıldızlar satış listesinde