Beşiktaş'tan Sözcü gazetesine yasak geldi

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlılar aleyhine haberler yaptığını ileri sürdüğü için Sözcü gazetesinin alt markası olan AMK Spor gazetesi çalışanlarının tesislere girişlerini yasakladı.

CENK TOSUN HABERİ BARDAĞI TAŞIRDI

Söz konusu gazetede bugün çıkan ve "Cenk Tosun gemileri yaktı" başlığıyla verilen haberde Cenk Tosun'un oynamamaktan yana dertli olduğu, bu duruma daha fazla dayanamayacağı ve futbolcu için Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edilmişti.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş, bu haberin gündemde yer almasının ardından, bir açıklama yaparak hem haberi yalanladı. Hem de söz konusu gazetenin çalışanların tesislere gerçek ve tarafsız haber yapana kadar giremeyeceğini bildirdi.

İşte o açıklama;

Açık Mert Korkusuz Gazetesi'ne Tesislerimize Giriş Yasağı Getirildi

Kulübümüz aleyhine son dönemde birbiri ardına; yalan, asparagas ve provokatif haberler yapan Açık Mert Korkusuz gazetesinin tüm temsilcilerinin, Beşiktaş JK tesislerine girişi yasaklanmıştır.

Gazetenin; gerçek ve tarafsız haber yapmayı tercih etmesi durumunda, kararımız yeniden değerlendirilecektir.

Beşiktaş JK

Beşiktaş'tan Sözcü gazetesine yasak geldi

CEN TOSUN DA TWEET ATTI

AMK Spor'un bugün yaptığı haberde adı geçen Cenk Tosun da kişisel twitter sayfasından bir paylaşım yaptı ve şunları söyledi; "Durursa burda dursun kalbim BEŞİKTAŞ !!"

Beşiktaş'tan Sözcü gazetesine yasak geldi