Beykoz'da bir restoranda silahlı saldırı
ensonhaber.com

Beykoz Anadolu Hisarı’ndaki ünlü bir restoranda yaşanan silah saldırının iki grup arasında yaşanan husumetten dolayı gerçekleştiği öğrenildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Restorana gelen Hüseyin Mert S.’nin uzun zamandan beri husumeti olduğu Mehmet Ali Büyüksarıoğlu’na silahla ateş açtığı belirlendi. Silahlı saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden Büyüksarıoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ZANLI GÖZALTINDA

Olayda cam kırıkları nedeniyle Selcan Faydasıçok ile Begüm Boztaş da hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, burada zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı Hüseyin Mert S.’nin olayın ardından restoranda bir masada oturmaya devam ettiği ve silahıyla birlikte gözaltına alındığı kaydedildi. Zanlının ilk ifadesinde olayı aralarındaki husumet nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilirken, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Beykoz'da bir restoranda silahlı saldırı

DEMET AKALIN DA ORADAYDI

Öte yandan saldırı esnasında restoranda olan Demet Akalın olayla ilgili gecce.com'a; "Radyodaki canlı yayınıma gidiyordum. Öncesinde bir şeyler yemek için mekana girdik. Yanımda İrem adında bir kız arkadaşım ve korumam vardı. Önce cam kırıldı. Ne olduğunu anlamadım. Sonra şok oldum hemen masanın altına atladım. 10 metre uzağımda oldu. Çok korktum. Korumam üstüme kapandı. Ben hayatımda bu kadar korkmamıştım. Bir kaç kişinin yaralandığını, kan aktığını ben de gördüm. Herkese çok geçmiş olsun." açıklamasını yaptı.

Demet Akalın Anadolu Hisarı'ndaki saldırı anını böyle anlattı VİDEO