Beylerbeyi Tüneli'nde kaza: 13 yaralı
DHA

Bir Halk Otobüsü, Beylerbeyi Tüneli - Üsküdar istikametinde ilerlerken belirlenemeyen sebeple kontrolünü kaybederek 9 otomobile çarparak durdu.

Kaza, Üsküdar Beylerbeyi bağlantı yolu Beylerbeyi tünel çıkışı Üsküdar istikametinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Güzeltepe-Üsküdar arasında çalışan Otobüs A.Ş'ye bağlı 15 numaralı otobüs Beylerbeyi tüneli çıkışında sürücüsü Emin Akbaş'ın kontrolünden çıktı.

Beylerbeyi Tüneli'nde kaza: 13 yaralı

9 ARACA ÇARPTI

Önce çelik bariyerlere çarpan otobüs daha sonra trafik nedeniyle bekleyen 9 araca çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Beylerbeyi Tüneli'nde kaza: 13 yaralı

13 KİŞİ YARALANDI

Kazada hafif yaralanan 13 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü.

Beylerbeyi Tüneli'nde kaza: 13 yaralı

TRAFİK TEK ŞERİTTEN AKTI

Trafik çekicileri araçları kısa sürede olay yerinden kaldırdı. Daha sonra trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.

OTOBÜSÜN FRENİNİN PATLADIĞI İDDİASI

Bir süre sonra büyükşehir belediyesine bağlı vinç kazalı otobüsü götürdü.

Sürücünün otobüsün kontrolünü hangi nedenle kaybettiği açıklanmazken, otobüs sürücüsünün aracın frenlerinin patladığını söylediği öğrenildi.

Beylerbeyi Tüneli'nde kaza: 13 yaralı VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)