Beyoğlu'nda 52 aracın camlarını sopalarla kırdılar

Beyoğlu'nda 52 aracın camlarını sopalarla kırdılar

Olay, Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi'nde saat 03.00 sıralaında meydana geldi. Yüzleri maskeli bir grup, mahallede park halindeki araçların camlarını kırarak ilerledi.

''BAĞIRA BAĞIRA GİRMİŞLER''

Sokaktan gelen gürültüyle camlarına çıkan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Ellerindeki sopalarla camları kıran saldırganlar bir süre sonra kayıplara karıştı. Aracının camları kırılan bir mahalle sakini "Aşağı mahalleden gelmişler. Araçların camlarını kıra kıra ilerlemişler. Hiç aceleleri de yokmuş. Bağıra bağıra gitmişler" dedi.

KAYITLAR İNCELENDİ

Mahalle sakinlerinder Niyazi Ürüçoğlu ise, "Sabah aracımın yanına geldiğimde camlarının kırıldığını gördüm. Polis merkezine giderek tutanak tutturdum. Benim aracım şirket aracı. Şirket aracı olmayanların da valilik tarafından yardım edileceği söylendi" diye konuştu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Polisin ilk belirlemesine göre 52 araçta hasar tespit edildi. Araç sahiplerinin başvurusu sonucu bu sayının artabileceği belirtildi.