Beyoğlu'nda salsa partisi faciayla sonlandı

2

İstanbul’a tatile gelen Yeni Zelendalı Keshia Handa salsa partisi verilen otelin teras katında mazgalın kırılması sonucu 10 metreden düştü. Genç kadın hayatını kaybetti.

Yeni Zelendalı olan ancak Avustralya’da yaşayan Keshia Handa (31), çarşamba günü 2 arkadaşıyla İstanbul’a geldi. Üç arkadaş, Beyoğlu, Asmalimescit’teki bir otele yerleşti.

200 DAVETLİ VARDI

Genç kadının kaldığı otelin terasında cumartesi gecesi 200 kişinin davetli olduğu salsa partisi vardı. Handa ile arkadaşları da partiye katıldı. Geceyarısı Handa, biraz hava almak istedi. Otelle yan bina arasındaki boşluk mazgalla kapatılmıştı. Handa mazgalın üzerine çıktı. Çıkmasıyla mazgal kırıldı. Genç kadın, metrelerce yüksekten betona çakıldı.

Beyoğlu'nda salsa partisi faciayla sonlandı

BOYNU KIRILDI

Partide büyük bir şok yaşandı. Partiye katılanlardan bazıları ip sarkıttı ancak Handa’nın boynu kırılmıştı, hareketsiz yatıyordu. Kısa süre içinde düştüğü yerde hayatını kaybetti. Olay yerinhe gelen polis ve itfaiye ekipleri cesedi çıkardı.

Genç kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, olay yeri incelemesi yaptı. Arkadaşları, Keshia Handa’nın hayat dolu bir insan olduğunu, dünyanın dört bir yanındaki dans partilerine katıldığını, İstanbul’a da bu amaçla geldiğini söyledi.