Bilal Erdoğan ilk kez canlı yayına çıktı
ensonhaber.com

TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, ilk kez çıktığı A Haber canlı yayınında soruları yanıtladı.

Son zamanlarda hakkında çıkan "İtalya'ya kaçtı" iddiasıyla ilgili "İtalya'ya kaçmadım. İstanbul'dayım. Sizinle konuşuyorum. Beni buraya ışınlamadılar. Benim başka vatanım yok" diyen Bilal Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

BABAMI CEZAEVİNE UĞURLAYAMADIM

"Babamı cezaevine uğurladığımız günü unutamam. Cezaevinin kapısına geldiğimizde babamla vedalaşamadım. Babamı öyle uğurladım.

MAĞDURİYETLERİN HEPSİNİ YAŞADIK

17 Ağustos depremi, katsayı , 28 Şubat, babamın cezaevi günleri çok sıkıntılı dönemlerden geçtik. Eğitim hayatım boyunca gönüllü çalışmalara katıldım. Etkinlik ve konferanslarda yer göstericiliği işlerinde gönüllü çalıştım. Sefiller'i ilk kez üniversite yıllarında izledim.

Bilal Erdoğan ilk kez canlı yayına çıktı

11 EYLÜL'E ŞAHİT OLDUM

11 Eylül saldırısında oradaydım ve saldırı anında ve sonrasında müslümanlara yönelik baskıları yakından izledim. 11 Eylül'den sonra müslümanların Amerika'da yaşaması daha baskılı bir ortamda oldu.

Erdoğan: Harvard'a giden en genç öğrencilerden biriydim VİDEO

HARVARD'A GİREN EN GENÇ ÖĞRENCİLERDEN BİRİYDİM

Katsayısı mağduru olduğum için. Amacım Boğaziçi Üniversitesi'nde okumak istiyordum. Amerika'dan Indiana Üniversitesi'nden kabul almıştım. Babamın cezaevi çıkışında da burada olamadım. Burs desteğiyle eğitim hayatımda yeni bir pencere açıldı... Harvard'a giren en genç öğrencilerden biriydim."

Bilal Erdoğan A Haber canlı yayın kaydı İZLE

Bilal Erdoğan ilk kez canlı yayına çıktı

Bilal Erdoğan: Kaçmadım İstanbul'dayım VİDEO

Bilal Erdoğan: Babam cezaevine girerken veda edemedim VİDEO

Bilal Erdoğan: Babam çok yoğundu bazen sitem ederdik VİDEO