Bilal Erdoğan: Saldırılarda hedef TÜRGEV değil ailemiz
ensonhaber.com

TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, canlı yayında TÜRGEV'e gelen iftiralar hakkında açıklamada bulundu.  "TÜRGEV'e yapılan saldırıların hedefi TÜRGEV değil" diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"TÜRGEV KIZ ÇOCUKLARINA YUVA OLUYOR"

"TÜRGEV, kız çocuklarına yuva oluyor. Eğitim alanında destekte bulunuyor. Aileler güveniyor bize. Ailenin mimarı annedir. Onun için bu girişimin uzun vadede kadına ve anneye vizyon katacağını düşünüyorum. Uluslararası çalışmalar yapıyoruz.

"TÜRGEV ÜZERİNDEN CUMHURBAŞKANIMIZ HEDEF ALINIYOR"

TÜRGEV'e yapılan saldırıların hedefi TÜRGEV değil. Ciğercide çektirdiğimiz hatıra fotoğrafına DAEŞ iftirası yapıyorlar. Utanmıyor mu siyasetçiler iftira atıyorlar? Hedef de ben değilim. Burada maksat ülkenin Cumhurbaşkanı'na zarar vermek. Benim dokunulmazlığım yok. Kılıçdaroğlu tazminat ödeyecek.

Bilal Erdoğan: Saldırılarda hedef TÜRGEV değil ailemiz VİDEO

İFTİRA ATANLAR DENETLENDİĞİMİZİ BİLİYOR

TÜRGEV'in diğer vakıflardan bir ayrıcalığı yok. Aynı yasalara tabiyiz. Yaptığımız işin kalitesini görenler işin hakkımızı teslim ediyorlar. TÜRGEV en varlıklı vakıf değil. İftira atanlar denetlendiğimizi biliyor.

Bilal Erdoğan A Haber canlı yayın kaydı İZLE

Bilal Erdoğan: Saldırılarda hedef TÜRGEV değil ailemiz

17-25 Aralık süreci alçak bir kumpastır. Polisteki ve yargıdaki bağlantılar, bu örgüt tarafından tamamlandığının resmi."

Bilal Erdoğan: TÜRGEV kız çocuklarına yuva oluyor VİDEO