Bild'e göre yılın en komik olayı Trabzonspor'dan

Bild'e göre yılın en komik olayı Trabzonspor'dan

Devre arasında Hannover 96'dan Mame Diouf'u transfer etmek isteyen fakat başarılı olamayan Trabzonspor'un komik bir olaya imza attığı ortaya çıktı.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'in yılın en komik hikayesi olarak verdiği haberin başrolünde Trabzonspor, Mame Diouf ve Sascha Ernst isimli bir futbolcu yer alıyor.

WHATSAPP'TAN TRANSFER TEKLİFİ

Habere göre Trabzonspor'un yetkilendirdiği menajer Şükrü Kaya, Mame Diouf'un eski telefonuna Whatsapp'tan transfer ile ilgili mesajlar gönderiyor. Fakat mesajlar numaranın yeni sahibi SV Matzenberg takımından 22 yaşındaki Sascha Ernst'e gidiyor. İlk başta ne olduğunu çözemeyen genç oyuncu Trabzonspor'un Şükrü Kaya aracılığı ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından imzalanmış transfer belgesini göndermesi ile her şeyin farkına varıyor.

Gelen mesajlara ve aramalara cevap vermeye başlayan Ernst, Şükrü Kaya tarafından yıllık 2 Milyon Euro'nun yanı sıra ev ve araba gibi detayları içeren harika bir teklif alıyor. Şükrü Kaya isimli menajer "Yarın oraya gelebilir miyim? Bana güvenebilirsin. Ben Türkiye'de bir numarayım" ifadeleri ile oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtliliyor.

Bild'e göre yılın en komik olayı Trabzonspor'dan

Anlaşmanın sonuna geldiğini sanan Şükrü Kaya ise Trabzonsporlu yetkilileri umutlandıran haberi gönderiyor. Bu olayı duyan Bild ise Şükrü Kaya'ya ulaşmak istiyor. Fakat son görüşmeden sonra menajere bir daha ulaşılamıyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun devre arasında sona geldik ama olmadı dediği transferlerin bu haberle nasıl ilerlediği gözler önüne seriliyor. Bild haberin altına düştüğü notta: "Şükrü Kaya artik yazmiyor, belki de Diouf'un gercek numarasini bulmuştur." ifadelerini kullandı.

iŞTE O HABER