Bilgisayar yerine taş gönderen şahıslar serbest kaldı
İHA

Edinilen bilgilere göre, Kemalpaşa Mahallesi’nde cadde üzerinde bulunan bir kargo dağıtım şirketinin şubesine gelen M.M.K. ve M.T.  isimli 2 şahıs, içerisinde dizüstü bilgisayar olduğunu belirttikleri kutuyu Eskişehir’e göndermek istediklerini söyledi.

KARGO ÇALIŞANI DURUMU POLİSE İLETTİ

Kargoyu alan kargo dağıtım şirketi çalışanı, kutunun içerisinden cam seslerinin geldiğini fark etti. Durumdan şüphelenen çalışan, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince açılan kutuda, dizüstü bilgisayarı yerine çakıl taşları ve kırık porselen parçaları çıkınca şahıslar gözaltına alındı.

Bilgisayar yerine taş gönderen şahıslar serbest kaldı

10 BİN TL DEĞERİNDE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR SİPARİŞİ

Gözaltına alınan şüphelilerin,  bir alışveriş sitesinde açtıkları hesaptan Eskişehir’de yaşayan A.Ç.  isimli bir vatandaşa, 10 bin TL değerinde bir dizüstü bilgisayar sattıkları tespit edildi.

Şahısların 10 bin TL değerindeki dizüstü bilgisayarı hemen göndereceklerini vaat ederek, A.Ç.’den parayı banka hesaplarına yatırttıkları belirlendi.

Bilgisayar yerine taş gönderen şahıslar serbest kaldı

SERBEST KALDILAR

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.M.K. ve M.T., Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyedeki işlemleri sonrasında hakim karşısına çıkartılan şahısların, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)