Bilic'in Beşiktaş'tan istediği 2 futbolcu

Siyah-beyazlıların başında 2015-2017 sezonları arasında görev yapan Slaven Bilic, istediği hedefleri tutturmakta güçlük çekse de camianın sevgisini kazandı.

Bilic'in Beşiktaş'tan istediği 2 futbolcu

Beşiktaş'ın ardından İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'a giden ancak Ada'daki macerası da 2 sezon süren Hırvat teknik adam, son olarak Suudi Arabistan ekibi El İttihad'la anlaştı.

TEKLİF 20 MİLYON EURO

Yeni takımı için transfer çalışmalarına başlayan Bilic'in, Kara Kartal'dan 2 ismi birden gözüne kestirdiği ortaya çıktı. Deneyimli çalıştırıcı Beşiktaş'tan Domagoj Vida ve Gökhan Töre'nin alınmasını istedi.

Bilic'in Beşiktaş'tan istediği 2 futbolcu

Bu gelişmenin ardından Arabistan temsilcisinin, menajerler aracılığıyla girişimlere başladığı ve 2 isim için ocak ayı öncesinde tekliflerini hazırladığı bildirildi. El İttihad'ın Vida için 15 milyon euro, Gökhan Töre için ise 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. 134 milyon TL'lik teklifin ara transfer dönemi öncesinde Beşiktaş'a resmi yollarla iletilmesi bekleniyor.

Bilic'in Beşiktaş'tan istediği 2 futbolcu

Bilic, Gökhan Töre'yi West Ham United'a da götürmüş ancak Töre'nin, yaşadığı sakatlık sebebiyle İngiltere macerası beklenenden kısa sürmüştü. Öte yandan Bilic, Hırvatistan Milli Takımı'nda görev yaptığı dönemde de Vida'yı A takıma çıkaran teknik adam olmuştu.