Bimeks müşterisi Hopi'yi sevdi
ensonhaber.com

hopi

Bimeks, Hopi platformunda yer alan tek teknoloji perakendecisi. Türkiye'nin yeni alışveriş trendi Hopi, Bimeks mağazalarında kullanılmaya başladı.

Boyner Grubu'nun üç yıldır üzerinde çalıştığı, kullanıcısını tanıyan ve ihtiyaçlarına göre kişiye özel teklifler sunan, kazandırdığı “paracık”larla alışverişe gerçek anlamda değer katan bir dijital alışveriş platformu olan Hopi, 26 Mayıs akşamından itibaren tüm Bimeks mağazalarında uygulanmaya başlandı.

Bimeks müşterisi Hopi'yi sevdi

%10 PARACIK HEDİYE

Bimeks, Hopi uygulaması için tüm mağazalarını ve yazılım altyapısını entegre ederek sistemi devreye soktu. Hopi uygulamasıyla beyaz eşya, televizyon ve notebook grubu ürünlerinde %10 paracık hediye eden Bimeks, bunun dışındaki tüm alışverişlerde de binde bir paracık veriyor.

HOPİ NEDİR?

Kendini "Alışverişin App'i Hopi" diye tanımlayan Hopi, bir dijital alışveriş platformu. Ücretsiz olarak App Store'dan veya Google Play'den cep telefonlarına indirilebilen uygulama, bir yapay zeka ile çalışıyor. Uygulama, alışılagelmiş alışveriş platformlarından farklı olarak zaman içerisinde kullanıcısını tanıyor, ilgi alanlarını keşfediyor ve aradığı ürünlere kolayca ulaşmasını sağlıyor. Üstelik paracık kazandırarak...

Birim olarak Türk lirasına eşit olan “paracık”, asıl kazancı harcarken sağlıyor. Hopi üyesi mağazalar “paracık”ları 5, 10 hatta 20 kata kadar çarpanlarla çok daha değerli kılacak kampanyalar yapabiliyor.

GELİŞMEYE DEVAM EDEN YAPAY ZEKA

Hopi'nin yapay zekasının müşteriye sunduğu cazip özellikler, yıl içerisinde kademeli olarak aktive edilecek. Uygulamanın fotoğraf tanıma özelliği de olacak. Kullanıcı, beğendiği herhangi bir ürünün, cep telefonuyla fotoğrafını çektiğinde; Hopi bunu tanıyacak ve kullanıcıya o ürün için özel teklifler sunacak. Sistemin bir sonraki aşaması; kullanıcıların mağazada vakit geçirdikleri bölümleri tanımlamak. iBeacon sistemiyle Hopi kullanıcının hangi reyonlarda "vakit geçirdiğini" anlayacak ve kullanıcıya özel teklifler sunacak.

MOBİL SADAKAT KOALİSYONU

Hopi aynı zamanda, Türkiye'nin önemli tüketim markalarının oluşturduğu bir Mobil Sadakat Koalisyonu. Üye mağazalara yeni müşteriler kazandırıyor. Halen Türkiye'nin tanınmış 30 markası ile başlayan Hopi platformuna yeni perakende markaları katılmaya devam edecek.