Binali Yıldırım: 4 vatandaşımızla temas kuruldu
ensonhaber.com

f

İstanbul Kartal'da, akşam saatlerinde 8 katlı 14 daireli bir bina çöktü. TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kartal'da çöken binanın olduğu yere gelerek incelemelerde bulundu.

Binali Yıldırım: 4 vatandaşımızla temas kuruldu VİDEO

"6 VATANDAŞIMIZ SAĞ KURTARILDI"

Yaptığı incelemelerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Binali Yıldırım,"Burada gördüğümüz 8 katlı bina bilinmeyen bir nedenle çökmüştür. Valimizin olay yerine intikali ile beraber gerekli tedbirler alınmış, AFAD ekiplerinin kurtarma çalışmaları başlamıştır. Az önce Valimizin de verdiği bilgilere göre, şu ana kadar 6 vatandaşımız sağ ve yaralı olarak kurtarıldı, hastanelerde tedavi ediliyor. Durumları iyi. 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumda. Zamanla yarışarak büyük  fedakarlıkla çalışıyorlar.

4  VATANDAŞIMIZLA TEMAS KURULDU

4 vatandaşımızla temas kurulmuş ve onların sağ salim çıkarılması için arkadaşlarımız çalışma içerisinde. Tabii çok üzücü bir hadise ama şu anda neden çöktü gibi bir meselerle uğraşmak yerine, bir an önce içeride olabilecek vatandaşları kurtarmaya çalışmalıyız. Adli soruşturmalar başladı, sonuç ortaya çıkacaktır. " dedi.