Binali Yıldırım: İvedilikle hizmet etmek gerekir
ensonhaber.com

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde İBB Başkanı adayı olan Binali Yıldırım, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Rakibi Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ettiğini hatırlatan Yıldırım, hiçbir zaman makam peşinde koşmadığını ve memlekete hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

"ÜLKEME BUGÜNE KADAR HİZMET ETTİM"

Yıldırım, "Ben ülkeme bugüne kadar hizmet ettim. Konumum makamım ne olursa olsun, hizmet etmeye devam edeceğim. Tek hedefim hizmetler yaparken; insanımızın yaşam kalitesini yükseltmek olmuştur. Benim için en büyük makam insanların gönlündeki makamdır. Bu yönde bir adım attıysak Rabbime hamdederim. Ben hali hazırda İzmir milletvekiliyim, bu görevim devam ediyor." şeklinde konuştu.

Binali Yıldırım: İvedilikle hizmet etmek gerekir

YSK SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Binali Yıldırım, şöyle devam etti: "Seçimler bitti, tamamlandı ve İl Seçim Kurulu da itirazları sonuçlandırıp mazbatayı Sayın İmamoğlu'na verdi. Ben de kendisine aynı gün 'hayırlı olsun' dedim. Tabii AK Parti'nin MHP'nin itiraz süreci YSK'da devam ediyor. YSK bu konuda bir karar verecektir. Şimdilik durum budur. Memleketimize, İstanbulumuza hayırlı olsun. Sosyal medya mesajıyla hayırlı olsun dedim, duymayan varsa bu vesileyle tekrar etmiş olayım.

Binali Yıldırım: İvedilikle hizmet etmek gerekir ViDEO

"BÜTÜN İŞLEMLER HUKUK İÇİNDE YAPILMALI"

İmamoğlu bunu yalanladıysa bir şey demeye gerek yok. Ortalıkta evraklar dolaşıyor, demek ki birisi Başkan'ın imzasını taklit etti. Böyleyse bu daha vahim. Belediye Başkanı kurumla ilgili her incelemeyi yaptırabilir. Bütün işlemlerin hukuk içerisinde olması ve çalışanları şüpheli gibi görmekten uzak olunmalıdır. İstanbul için hizmetler ivedilikle yerine getirilmedilir."