Bir dönemin ünlü işadamı süt sağarak geçimini sağlıyor

A

Bir dönem Ajda Pekkan'la yaşadığı ilişki ile de adından söz ettiren Teoman Demir, yaşadıklarını CNN Türk'te anlattı:

"Üniversiteyi bitirince dericiliğe başladım. Dayılarım da besiciydi. 'Derici ol, dericilikte iyi para' var dediler. Beni dericilerle tanıştırdılar. Ben de tıpkı dedelerim gibi hırsla sıfırdan başlayarak Türkiye'nin kaliteli iş yapan ve ihracata başlayan sayılı dericilerinden biri oldum.

Bir dönemin ünlü işadamı süt sağarak geçimini sağlıyor

HER ŞEYİM GİTTİ, ŞİMDİ DAHA MUTLUYUM

1971'de başladığım dericiliği 2007'de kapatmak zorunda kaldım. Borçlarımı ödeyeyim de alnımın akıyla çıkayım dedim. Onları ödeyene kadar her şeyim gitti. Nasıl ki dericiliğe sıfırdan başladım, bu işe de aynen öyle sıfırdan başladım. Şimdi o zamandan daha mutluyum inanın bana.

HAYVANLAR NANKÖR DEĞİLLER

İstanbul'dan kaçmak için bahane arıyordum. Hayvancılığı da biliyorum. Gidip hayvancılık yapayım bari dedim. Silivri'de bir akrabam var. Onun da yardımı ile buraya geldim. Kurban kuzuları aldım, onları sattım. Sonra büyük başa geçtim. Hayvanların sütünü evlere dağıtıyoruz. Fırınlara veya pastanelere. Tavuklarım da var. Onlar da geziyor etrafta. Magnet şeklinde kart dağıttım. Herkes öğrendi bizi. Telefonla sipariş veriyorlar. Ben de o sipariş aldığım süt ve yumurtaları çırağımla birlikte dağıtıyorum. Böylece geçimimi sağlıyorum. Bir hanımın ve çocuğum ile gül gibi geçiniyoruz. Temiz hava, tabiat, hayvanlar çok iyi... Hayvanların ağzı var dili yok, nankör değiller hiç olmazsa. Sevgimi veriyorum, sevgimi alıyorum. İnsanoğlu öyle değil. Kimse gücenmesin. Hele bu devirde... 21. asırda...

Bir dönemin ünlü işadamı süt sağarak geçimini sağlıyor

İNSANLAR PARA DENEN PUTA TAPIYOR

Eskiden taştan puta taparlarmış, şimdi para denen puta tapıyorlar.  Sütün kilosunu 3 liradan satıyorum. Çünkü benim sütüm iyi. Sütün kilosunu arttırdım. Kimse bana itiraz etmedi. Sütü çok temiz vereceksiniz. Müşteri içine sine sine içecek. Çünkü bunu bebeler içiyor.