Birgün Rus Pravda'yla aynı manşeti attı

Tek sesli Sovyet rejiminin günlük gazetesi Pravda, Rusya dahil dünyanın tamamına yakınında komünizm tarihe karışmasına rağmen bugün yayın hayatına devam ediyor.

PRAVDA'DAN TÜRKLERE HAKARET MANŞETLERİ

Türkiye sınırını ihlal eden Rus uçağının dürüşülmesiyle ilgili Türklere hakarete varacak ifadelerle haber yapan Pravda gazetesi "NATO'ya sırtını dayayan b.k suratlı ödlekler" gibi ağır ifadeler içeren manşetlere imza attı.

Pravda'nın internet sitesinde Timothy Bancroft-Hinchey imzasıyla yayımlanan yazıda, Türkiye hakkında ağır ifadeler kullanıldı.

Birgün Rus Pravda'yla aynı manşeti attı

"TÜRKİYE B.K SURATLI ÖDLEK GİBİ"

İsrail'in Mavi Marmara katliamını hatırlatarak Türkiye'nin bir konuda çok iyi olduğunu söyleyen Pravda yazarı şöyle devam etti: "Türkiye'nin iyi olduğu konu, kuyruğunu kıstırıp kaçmaktır. Türkiye korkaklığın, sümüklülüğün ve b.k suratlı ödlekliğin koleksiyonu gibidir"

BİRGÜN GAZETESİ DE AYNI MANŞETİ ATTI

Türkiye'de yayın yapan sosyalist gazete Birgün de Pravda gibi bir manşet yaptı. Birgün "AKP NATO'ya sırtını dayadı, Rus uçağını düşürdü" dedi. Haberin devamında "taşeron görevde" gibi Türkiye'ye çok ağır ithamlarda bulunuldu..

Birgün Rus Pravda'yla aynı manşeti attı