Bitlis'in çehresi değişiyor

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirmenin ardından çalışmalarına hız veren Bitlis Belediyesi, kent merkezi ve mahallelerde yeşil alan oluşturma, park yapma, yol açma, yol genişletme, sıcak asfalt, parke döşeme, duvar, altyapı, kanalizasyon, içme suyu şebekelerinin yenilenmesi, camilerin ve yaşlıların evlerinin temizlenmesinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

KAYYUM GELDİ, HİZMETLER ARTTI

Vali ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Bitlis-Tatvan karayolundaki Rahva bölgesinden başlayıp kent merkezine kadar devam eden orta refüjü yeşillendirdiklerini ve çiçek diktiklerini anlattı.

Bitlis'in çehresi değişiyor

BİTLİS'İN SOKAKLARI GERÇEK KİMLİĞİNE KAVUŞACAK

Kentin farklı mahallelerinde parklar yapıldığını, bunları da bir an önce bitirmeyi planladıklarını dile getiren Ustaoğlu, şehir merkezinde Sokak Sağlıklaştırma Projesi başlattıklarını bu kapsamda Bitlis'in sokaklarının gerçek kimliğine kavuşacağını ifade etti.

Bitlis'in çehresi değişiyor

"DAĞA DEĞİL, MİLLETE GİDECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletin tüm kurumlarının, bölgede huzuru bozan, güvenlik noktasında sıkıntı doğuran PKK denilen lanet terör örgütüyle mücadelede müthiş bir kararlılık gösterdiğini ifade eden Ustaoğlu, şunları kaydetti: "Bunun sonuçları ortada. Her gün bir sürü terörist etkisiz hale getiriliyor. Devletimizin o kahraman Mehmetçiği her dağın tepesinde ve her mağaranın içinde. İlimiz başta olmak üzere şu an ülkemizin her yerinde özellikle bu coğrafyada önemli ve kararlı bir mücadele devam ediyor. Bu mücadele sonucunda kronikleşen ve halkımıza çok ciddi acılar yaşatan terör örgütü, inşallah bu coğrafyadan sökülüp atılacak. Biz de belediye olarak burada millete hizmet etme noktasında ve yaşanan bu yol kazasının telafisi adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Devletimizin belediyemize sağladığı tüm imkanları dağa değil, bu millete hizmet olarak göstereceğiz."

Bitlis'in çehresi değişiyor

Bitlis'in çehresi değişiyor