Blackberry yeni Curve 9320'yi tanıttı

Blackberry yeni Curve 9320'yi tanıttı

Research In Motion Akıllı Telefon İş Alanı Kıdemli Başkan Yardımcısı Carlo Chiarello; "Yeni BlackBerry Curve 9320, insanların sosyal olarak bağlı kalmalarını çok daha kolay hale getirmek üzere tasarlandı. Yeni BlackBerry Curve 9320'nin özellikle ilk kez akıllı telefon kullanacak olan kullanıcılar ve hız ile fonksiyonellik anlamında bir adım öteye geçmek isteyen mevcut Curve kullanıcıları arasında popüler olacağına inanıyoruz" dedi.

BlackBerry Curve 9320, kullanıcıların, sevdiklerine ve çevrelerine bağlı kalmak için ihtiyaç duydukları her şeye sahip. Yeni cihaz, RIM'in popüler mobil sosyal ağ gücünü anında artıran özel bir BBM™ tuşunun yanı sıra, hızlı ve kolay yazım deneyimi için sınıfının en iyisi klavye özellikleri barındırıyor. Kullanıcıların, en sevdikleri radyo istasyonunu dinlemelerine olanak veren dahili FM radyoya sahip olan BlackBerry Curve 9320 ile radyo dinlemek, bir veri planı veya veri servisleri kullanımı gerektirmiyor. 3G bağlantı ve uzun pil ömrüne olanak verecek şekilde tasarlanan ürünle kullanıcılar, 7 saate kadar konuşma süresi veya kulaklıkla 30 saate kadar FM radyo ya da müzik dinleme imkanı elde ediyor.

Kullanıcılar, Facebook® ve Twitter® gibi önceden yüklenmiş uygulamaları kullanarak sosyal ağları ile gerçek zamanlı iletişime geçebiliyor. Önceden yüklenmiş olarak gelen yeni Social Feeds 2.0 uygulaması, kullanıcıların güncellemeleri birden fazla sosyal ağda, aynı anda paylaşmasına ve haber kaynakları (RSS), sosyal uygulamalar ve anlık mesajlaşma uygulamaları güncellemelerinin tümünü tek bir görünümde yakalamasına olanak veriyor. Flaşlı dahili kamera, video kaydını destekliyor ve akıllı telefonun dahili GPS'i sayesinde fotoğraflar konumları ile etiketlenebiliyor.

BlackBerry Curve 9320, uygun yerlerde Mobile Hotspot ve Wi-Fi® çağrı gibi özellikleri destekleyen yeni BlackBerry® 7.1 işletim sistemiyle birlikte geliyor.* Ebeveyn Kontrolü; ebeveynlere, belirli fonksiyon, özellik ve uygulamalara erişimi kısıtlayarak çocukları korumaya yardımcı olan basit seçenekler sağlayan yepyeni bir özellik olarak öne çıkıyor.

BlackBerry Curve 9320 ürününün fiyatı ve pazarlara sunulması, RIM'in dağıtım ortakları ile birlikte duyurulacak.