BMW 4 Serisi Gran Coupe satışa sunuldu

1

BMW'nin kompakt üst sınıftaki ilk dört kapılı coupe gövdeye sahip modeli olarak dikkat çeken 4 Serisi Gran Coupe, 4 Serisi Coupe ve 4 Serisi Cabrio modellerinden sonra BMW 4 Serisi ailesine üçüncü bir gövde seçeneği olarak katıldı. 4,64 m'lik boyu ve 1,8 m'lik genişliği ile coupe gövde seçeneğiyle neredeyse aynı boyutlara sahip olan model, coupe'den, uzatılmış tavan çizgileri, yan cam tasarımı, 4 kapısı ve kendine has arka tasarımı ile ayrışıyor.

M SPORT SEÇENEĞİ DE VAR

3 farklı line (Modern, Luxury, Sport) seçeneğine ek olarak M Sport paket ile de alınabilen otomobil, 8-ileri otomatik şanzıman ile eşlenmiş 184 bg'lik 2-litre dizel motora sahip 420d ve 245 bg'lik 2-litre benzinli motora sahip 428i seçenekleri ile sunuluyor. xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ise 4 Serisi Gran Coupe'nin her iki motor seçeneği ile birlikte alınabiliyor. Otomobil geniş iç hacmi ile dikkat çekiyor. İki ayrı koltuğa sahip arka bölüme giriş arka kapılardan yapılırken, 480 litrelik bagaj hacmi yatırılarak bagaj zemini ile aynı hizaya gelebilen arka koltuklar sayesinde 1300 litreye kadar çıkabiliyor. Otomobilin otomatik olarak açılan geniş açılı büyük bagaj kapağı ise yüklemeleri kolaylaştırıyor. Alçak ağırlık merkezi ve dengeli ön-arka ağırlık dağılımı sayesinde, yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe çevik yol tutuşu ve keyifli sürüşler vaat ediyor.

İŞTE FİYATI

Şıklığı ve lüksü, sportiflik ve konforla birleştiren BMW 4 Serisi Gran Coupe, 69,174 euro'dan başlayan anahtar teslim fiyatı ile sunuluyor. Diğer BMW modellerinde olduğu gibi 1 EUR = 2,79 TL sabit kur kampanyası bu model için de geçerli olmaya devam ediyor.