BMW'den Mercedes'e gözdağı
Ajanslar

Mercedes-Benz'in S Serisi ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olan BMW 7 Serisi, lüks sınıfın gereksinimlerini bir adım daha öteye taşıyor. Nitekim yeni 7 Serisi, hem tasarımı hem de karoserinin altındaki yepyeni teknolojilerle bu sınıftaki beklentileri karşılayacak düzeyde.

BMW'den Mercedes'e gözdağı

TASARIMIYLA GÖZ DOLDURDU

Bugüne kadar üretilen en lüks ve en konforlu 7 Serisi olarak nitelendirilen otomobilin tasarımı oldukça dinamik bir görüntüye sahip. Önceki nesline göre sportif detayların öne çıktığı altıncı nesil 7 Serisi'nde LED'li farlara yer verilirken, opsiyonel olarak Laserlight adı verilen yüksek teknolojili aydınlatma sistemine sahip olunabiliyor.

LED SİS LAMBALARI

Aracın ızgara yapısı selefiyle benzerlik gösterirken, ön tampon üzerinde LED sis lambaları ve krom süslemeler tasarımın öne çıkan diğer detaylarından. Arkada ise L şeklindeki stoplar ve yeni tampon tasarımı dikkat çekiyor.

BMW'den Mercedes'e gözdağı

100 KM HIZINI 4.4 SANİYEDE TAMAMLIYOR

750i xDrive seçeneğinde 4.4 litrelik TwinPower turbo V8 motor kullanılıyor. 450 HP ve 650 Nm tork üreten bu motor ile 7 Serisi 0'dan 100 km/s hızını 4.4 saniyede tamamlayabiliyor. 740i'de ise 3.0 litrelik altı silindirli TwinPower turbo motor sunuluyor. 326 HP güç ve 450 Nm tork ile 0'dan 100 km/s hız 5.5 saniyede tamamlanabiliyor.

BMW'den Mercedes'e gözdağı