Boca Juniors-River Plate derbisinde Boca güldü

Boca Juniors - River Plate derbisinde Boca güldü

Arjantin Ligi'nin 11. haftasında Boca Juniors ile River Plate karşı karşıya geldi. La Bombonera'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Boca Juniors 2-0'lık skorla kazandı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle geçilirken, Boca Juniors 85. daikada Cristian Pavon ve 87. dakikada Pablo Perez ile galibiyete ulaştı.

Boca Juniors 2-0 River Plate maç özeti - İZLE

RİVER PLATE BAŞKANINA SAYGISIZLIK

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak gösterilen Boca Juniors - River Plate derbisinde enteresan anlar da yaşandı. Bunların içinde en çok dikkat çekeni ise River Plate başkanı ve kulüp heyetinin kendilerine statta yer ayrılmadığı gerekçesiyle maçı soyunma odasında izlemesiydi.Boca Juniors-River Plate derbisinde Boca güldü

ESKİ DOSTLAR FORMA GİYDİ

Geçen sezonu Galatasaray'da geçiren Guillermo Burdisso, Boca Juniors formasıyla 90 dakika mücadele ederken, Nicolas Lodeiro, Pablo Osvaldo gibi yıldızlar maça ilk 11'de başladı. Fernando Gago, Boca formasıyla son 28 dakika sahada kaldı. Eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez ise, 70 dakika oyunda kaldı ancak etkisiz performansı nedeniyle River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo tarafından kenara alındı.

BOCA ZİRVEYE ÇIKTI

Haftaya 7 galibiyet 3 beraberlikle giren ilk ikideki iki takımdan Boca Juniors, bu galibiyetle birlikte 27 puanla zirveyi ele geçirdi. River Plate ise 24 puanda puanda kaldı.

Boca Juniors, gelecek hafta Independiente'ye konuk olacak. River Plate ise sahasında Racing Club ile karşılaşacak.