Bodrum'da zıpkınla avlanırken vurgun yiyerek can verdi
İHA

35 yaşındaki Emre Kaya, zıpkınla avladığı orfoz balığının kayaların arasına sıkışmasından dolayı 2-3 kez daha daldı. Su altında vurgun yiyen Emre Kaya, batarak hayatını kaybetti.

Bodrum'da zıpkınla avlanırken vurgun yiyerek can verdi

DENİZ DIŞINDAKİ ARKADAŞI YETİŞEMEDİ

Sabah saatlerinde Hasan Hopaç isimli arkadaşı ile Karaada kıyısına zıpkınla balık avlamaya giden serbest dalgıç Emre Kaya, denize daldı. Bir süre sonra zıpkınla orfoz balığı vuran dalgıç, kayanın arasına giren balığı çıkarabilmek için 2-3 kez daha daldı.

O esnada su üzerinde bekleyen arkadaşı, denizden su kabarcığı çıkması üzerine durumdan şüphelenerek şnorkeli takıp baktığında vurgun yiyen Kaya’nın aşağı doğru battığını gördü. Hasan Hopaç, kendi imkanlarıyla arkadaşını kurtaramayınca Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi.

Bodrum'da zıpkınla avlanırken vurgun yiyerek can verdi

SAHİL GÜVENLİK CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Bölgeye Sahil Güvenlik birimleri ile intikal eden dalış timi, Kaya’yı 30 metre derinden çıkardı. Burada yapılan ilk kontrollerde şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına getirilen cenaze daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alan Kaya’nın yakınları hastaneye akın etti. Polis ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Emre Kaya’nın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na yollandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)