Boğazı kesilerek öldürülen Dilay Gül toprağa verildi
İHA

DİLAY

Geçtiğimiz Salı günü İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu kimya bölümü ikinci öğretim birinci sınıf öğrencisi Dilay Gül, gece saat 22.25’te dersten çıktıktan sonra okulun 200 metre ilerisinde kaldığı özel yurda doğru yürümeye başladı. Karanlık olan bölgede erkek arkadaşı ile telefonda konuşmaya başlayan Dilay Gül’ün yanına sınıf arkadaşı Uğur A. geldi.

BIÇAKLANAN GENÇ KIZ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Telefonda Gül’ün erkek arkadaşıyla konuştuğunu öğrenen Uğur A., cinnet geçirerek cebinden çıkarttığı bıçakla üniversiteli genç kızın vücuduna ve bileklerine 3 bıçak darbesi vurup, boğazını kesti. Üniversiteli kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Boğazı kesilerek öldürülen Dilay Gül toprağa verildi

GENÇ KIZIN ERKEK ARKADAŞI O ANLARI ANLATTI

Genç kızın erkek arkadaşı Sait Çiftçi, “Kendisiyle sürekli konuşuyorduk. Saldırı anında çığlıklarını duydum. Sonra telefon kapandı. Bir süre çaldı telefonu, açmadı. Arkadaşını aradım, engellesinler diye. Daha sonra arkadaşı meşgul olduğu için polisi aradım. Sonra polis bana Bolu’nun telefonunu verdi. Ardından arkadaşı bana döndü. Ona durumu anlattım. O da korktuğu için gidemedi. Olay yerine daha sonra polis gitti” dedi.

Boğazı kesilerek öldürülen Dilay Gül toprağa verildi

"PLATONİK AŞK OLDUĞUNA İNANMIYORUM"

Dilay’ın okulun ilk gününde zanlı ile kantinde arkadaşlarıyla otururken tanıştığını anlatan Çiftçi, şunları söyledi:

"Ders notları paylaşmak amaçlı telefonda grup kuruluyor. Daha sonra bu çocuk grupta öpücük gibi paylaşımlar yapınca Dilay gruptan çıkıyor. Ardından bir başkası tekrar ekliyor. Ardından Dilay, ‘Burada laubali hareketler oluyor. Ben buraya ders notları paylaşmak için girmiştim. Bir daha beni eklemeyin diyor’ ve gruptan tekrar çıkıyor. Çocukla alakalı bana bir şeyler daha anlatmıştı. Kimya hocası dersleri gündüze almak için oylama yapmış. Bu çocuk, ev taşıyacağını bahane ederek, gündüz olmasını istemiyor. Yurttan da esrar içtiği için atılmış. Bu muhabbetleri duyunca Dilay, arkadaş olamayacak biri olduğunu anlıyor ve konuşmuyor. Çocuk diğer kızlara da askıntılık yapmış. Birkaç tane kız arkadaşına da mesaj atmış. Platonik aşk falan demiş, ama ben öyle bir şey olduğuna inanmıyorum.

Boğazı kesilerek öldürülen Dilay Gül toprağa verildi

"YÜZÜNDE VE BOĞAZINDA KESİKLER VARDI"

Otopsiden sonra teşhis etmek için gördüm. Yüzünde ve boğazında kesikler vardı. Bileği ve avuç içinde de kesikler vardı. Arkadan saldırdığı belli. Orada bazıları tepki gösterdi diyor. Ama Dilay onu, güzel şekilde reddetti. Bu şekilde öldürülmeyi hak etmedi."

Boğazı kesilerek öldürülen Dilay Gül toprağa verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)