Bolu'da bir astsubay avukatlık bürosundan atlamaya kalktı

Bolu'da bir astsubay avukatlık bürosundan atlamaya kalktı

Bolu'da öğle saatlerinde, bir apartmandaki avukatın bürosunda meydana gelen olayda; astsubay H.E.K. 15 bin TL'lik borcu nedeniyle kendisini icraya veren kişiyle buluşmak için avukat A.E.'nin bürosuna geldi.

3 KİŞİ KOLUNDAN 2 KİŞİ BACAKLARINDAN TUTTU

H.E.K. kendisini icraya veren kişi ile ödeme planı konusunda görüşürken, borcu ödeyemeyeceğini belirterek, intihar edeceğini söyledi. H.E.K. bir anda 3'üncü kattaki büronun balkonuna çıkarak balkondan aşağı sarktı. Avukatın bürosunda bulunan 3 kişi H.E.K.'yi kolundan ve kabanından tutarken, aşağıdan geçen sivil polis memurları ise bir alt katta bulunan avukatın bürosunun balkonuna çıkarak astsubayı bacaklarından tuttular.

PSİKOLOJİSİNİN BOZUK OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Aşağıda bulunan vatandaşlar ise binanın önündeki bir işyerinin tanıtımında kullanılan şişme tanıtım balonunu aşağıya koydular. Güçlükle yukarıdaki balkona çekilen H.E.K. tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Bolu 2'nci Komando Tugayı'nda görevli H.E.K.'nin geçtiğimiz yıl bir trafik kazasının ardından psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.