Boyner'den Rize'deki protestoya açıklama

Boyner'den Rize'deki protestoya açıklama

Rize'de Cem Boyner'i protesto amacıyla, sahibi olduğunu öne sürdüğü Fabrika markasına ait ürünleri yakarak gündeme gelen İsmail Alim'le ilgili Boyner Grubu'ndan açıklama geldi. Grup tarafından yapılan açıklamada İsmail Alim ile 2010 yılında ticari ilişkilerinin sona erdirildiği ve kendisinin Fabrika veya herhangi bir markalarıyla bir ilişkisinin bulunmadığı ifade edildi. Şirketten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"TİCARİ İLİŞKİMİZ 2010'DA SONA ERDİ"

"Bugün bazı internet sitelerinde Rize'de yaşayan İsmail Alim isimli vatandaşın Cem Boyner'i protesto amacıyla, sahibi olduğu iddia edilen Fabrika markasına ait ürünleri yaktığı konusunda bir haber yayınlanmıştır. Öncelikle belirtmek isteriz ki İsmail Alim isimli kişinin Fabrika veya herhangi bir markamızla devam eden bir iş ilişkisi söz konusu değildir. Habere konu olan İsmail Alim, 2000 yılında Fabrika ürünlerini "corner" olarak satmaya başlamış, 2010 yılında ticari ilişkimiz sona ermiştir. Şahsın 2013 yılında Fabrika logosunu halen kullanmaya devam ettiği saptanmış, konuyla ilgili marka hakları ihlali gerekçesiyle hukuki süreç başlatılmıştır. 07.03.2014 tarihinde ise itirazımız mahkemece haklı görülmüş ve logolarımız mağazadan indirtilmiştir. Yapılan söz konusu protestonun doğru bir şekilde yorumlanmasına yardımcı olması dileğiyle bilgilerinize sunarız."

GİYSİLERİ YAKMIŞTI

Rize'de 12 yıldır konfeksiyon mağazası işleten İsmail Alim, işadamı Cem Boyner'in yaptığı açıklamalara tepki göstererek, iş yerinde Boyner'e ait firma tarafından üretildiğini belirttiği elbiselerin bir bölümünü kesmiş, bir bölümünü yakmış, geriye kalan bölümünü Suriye'de yardıma muhtaç kişilere göndereceğini söylemişti.

Boyner'den Rize'deki protestoya açıklama