Bruno Alves Sporting Lizbon ile anlaştı

Bruno Alves Sporting Lizbon ile anlaştı

Hürriyet'te yer alan habere göre, Dirk Kuyt'ın ülkesine döneceğini belirtmesinin ardından Bruno Alves'in de ayrılık planları yaptığı öğrenildi.

PRENSİPTE ANLAŞTI

Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi olmasına karşın ülkesinin Sporting Lizbon takımı ile görüşen ve prensipte anlaşma sağlayan Portekizli, yönetimden de anlayış bekliyor.

ALACAKLARINA KARŞILIK BONSERVİSİNİ İSTEDİ

Yıllık 2.5 milyon Euro kazanan ve ayrılmayı kafasına koyan Bruno Alves, gelecek sezonki alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya almak istiyor. Yönetimle bu konuyla ilgili görüşme halinde olan Portekizli oyuncu, kolaylık sağlanmasını bekliyor. Eğer anlaşma sağlanmazsa Alves, takımda kalıp kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro almaya devam edecek.

EV SAHİBİNE AYRILACAĞINI BİLDİRDİ

Öte yandan tecrübeli savunmacı oturduğu evin sahibine Türkiye'den ayrılacağını bildirdi ve kira sözleşmesinin feshini istedi.

G.SARAY MAÇINDA GÖRDÜĞÜ KARTLA GÖZDEN DÜŞMÜŞTÜ

Hatırlanacağı gibi sezonun ilk yarısında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde rakibine kasıtlı olarak tekme atarak kırmızı kart gören Bruno Alves, Başkan Aziz Yıldırım'ı bir hayli kızdırmış ve uzun süre ilk 11'de yer bulamamıştı.