Bu hafta 5 film vizyona girecek
ensonhaber.com

Bu yıl 91. kez düzenlenecek Oscar ödüllerinde "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde Lübnan adına yarışacak "Kefernahum" Türk izleyicisi ile buluşacak.

Dean DeBlois'un yazıp yönettiği "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya" animasyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday

OLACAK İŞ DEĞİL

2011 yapımı "Can Dostum"un yeniden çevrimi olan "Olacak İş Değil", bir kaza sonucu felç geçiren varlıklı iş insanı Phillip Lacasse ile kendisine yardımcı olması için işe alınan Dell Scott arasında gelişen dostluğu konu ediniyor.

Bu hafta 5 film vizyona girecek

ZAMAN YOLCULARI

Andrew Bowler'in yönetmenliğini üstlendiği "Zaman Yolcuları" adlı filmde; Asa Butterfield, Sophie Turner, Skyler Gisondo, Will Peltz, Aubrey Reynolds ve Joseph Park oynuyor. Dram, bilim kurgu ve komedi karışımı filmin senaryosu da Andrew Bowler'e ait.

Bu hafta 5 film vizyona girecek

EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN 3: GİZLİ DÜNYA

Dean DeBlois'un yazıp yönettiği haftanın animasyon filmi "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya", halkının yeni lideri olan Hiccup ve ejderha dostu Toothless'ın yeni bir tehlikeye karşı mücadelesini anlatıyor.

Bu hafta 5 film vizyona girecek

ASLI GİBİDİR

Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği "Aslı Gibidir", çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen genç bir kızın, hayallerine ulaşmak için atıldığı macerayı odağına alıyor.

Bu hafta 5 film vizyona girecek