Bülent Ersoy: Ajda Pekkan evinden çıkamayacak

Bülent Ersoy: Ajda Pekkan evinden çıkamayacak

Diva Bülent Ersoy İstanbul Kalamış Marina'da sevenleriyle buluştu. Sahneye Yıldırım Mayruk imzalı kostümüyle çıkan Ersoy, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geceye Yıldırım Mayruk'un özel olarak tasarladığı gece elbisesiyle katılan Ersoy; "Moda dünyasının duayeni Yıldırım Mayruk'un hazırladı sahne elbisemle, kendimi bu akşam çok beğendim. Saç aksesuarı olarak ise kelebek modasına uyduk. Mektep talebesi gibi sustum ve kendimi onlara bıraktım" dedi.

Gazino gecelerine hasret kalanlar için sahneye çıkan Ersoy şunları söyledi: "Gazino geceleri tekrar hayat buluyor Anadolu Yakasında Kalamış'ta. Ve benimle başlayan bu gecelerin devamının gelmesini de çok isterim. Umarım uğur getiririm" diyerek salonun full dolu olduğunu da dile getirdi.

"İZMİR'İ YAKTIM"

Akşam'da yer alan habere göre, Sahneye çıkmadan önce son haftalarda kendisiyle ilgili çıkan haberlere yorum getiren Bülent Ersoy; "Alışveriş için Milano'daydım. Sonra İzmir'e gittim. İzmir'den kendime dağ eteklerinde orman içinde ve deniz ayaklarımın altında olan Balçova'dan bir ev aldım. Acıtıcı bir para ödesem de Eylül ayı itibariyle evim tamamlanacak ve sık sık İzmir'e gideceğim. Geçen hafta yer alan haberler konusunda da doğru yazılmış fakat biraz eksik söylemişler. Kırıp döker miyim bana yakışır mı? İzmir'i yaktım. Son derece mutluyum. İzmir'e yerleşmeyi düşünmüyorum elbette orada tek başıma kalmayacağım. Sevdiğim insan da İzmir'de olduğuna göre ben de sık sık İzmir'e gideceğim ömrüm oldukça.

"AJDA EVİNDEN DIŞARI ÇIKAMAYACAK"

Özellikle şunu da belirtmek isterim ki, bir hafta sonra Ajda Pekkan'ın karşısına donelerle ve belgelerle çıkacağım. İşte o zaman evinden dışarıya çıkamayacak. Savaş başlatmıyorum fakat herkes kimin ne olduğunu öğrenecek" diye konuştu.

Bülent Ersoy: Ajda Pekkan evinden çıkamayacak