Fevzi Siverek: Bülent Ersoy paralel bir sanatçı

Fevzi Siverek: Bülent Ersoy paralel bir sanatçı

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem olmaz'ın canlı yayınına katılan Bülent Ersoy'un yapımcısı Fevzi Siverek önemli açıklamalar yaptı.

İlk önce Ferhat Göçer konusuna değinen Siverek şu açıklamaları yaptı:

"Ferhat Göçer, Bülent hanımı seviyorsa Bülent Ersoy programına çağırdığı zaman gelecek. Albüm çıkardığı zaman bu konulara girmeyecek.

FEVZİ SİVEREK, BÜLENT ERSOY'A DARGIN MI?

Bülent Ersoy'la çok eski dostluğumuz var. Etrafında ara cinsten olan insanlar var, Bülent Ersoy onlardan kurtulursa her zaman kapım açıktır.

BÜLENT ERSOY ARA CİNSLERE NASIL İZİN VERİYOR?

"Her insan etrafından etkilenir. Yanındaki insanlar nereye çağırırsa gider. Yanındakiler sanatçıları düşünmez, o işlere bakar konsere yollayalım oraya yollayalım buraya yollayalımın peşindeler. O ara cins dediğimiz insanlar sanatçıyı düşünmez.

BENİM KIZDIĞIM KONULARDAN BİRTANESİ KIYAFET KONUSU

Çok güzel bir program yapıyosun her şey güzel. Sabah televizyonu bir açıyorsun her kanalda bizim program var, ama konu ne sanatçı pantolan almış parasını ödememiş. Bir yapımcı bunu istemez, ama sanatçı bunu ister. Ama bunun böyle olması ara cinslerin işidir.

SON GECE NELER YAŞANDI?

Bülent hanım, Tuğba Ekinci ile yakın dosttur. Bir iftar yemeğinde bir araya geldiler ve Bülent hanım Tuğba hanımı 50 metreden çağırıp kucağına oturttu.

BÜLENT ERSOY 17 YAŞINDAKİ KIZI NEDEN DIŞARI ATTI?

Bülent Ersoy'un orada yapmak istediği sosyal medyada sansasyon yapmaktı. Ben hemen orada rejiyi uyardım ve Bülent hanımı görmeyin talimati verdim.

BAYILMA KONUSU TAMAMEN YALAN

İşlerimden dolayı yurtdışındaydım, ve oradan yayını takip ediyordum. Şarkının sonunda bayılıyor. Bu işi en güzel Oya hanım yapar, yüzlerce filmi var. O arada ben aradım yetkili önemli olan bir şeyin olmadığını söylediler.

İZZET YILDIZHAN GİTME NEDENİ

Bülent Ersoy İzzet yıldızhan'ı göndermedi. Bülent Ersoy'un İzzet Yıldızhan'ı gönderme gibi bir gücü yok.

Fevzi Siverek olay açıklama daha yaptı: Bülent Ersoy'un o çalıştıkları kişiler bir başka sanatçısına ne dediler biliyor musunuz?

"Sen çık internette kötü görüntülerinin olduğunu söyle", o kız da çıkıp bunlara uyup inanılmaz bir şekilde "benim şöyle, böyle kötü görüntülerim var" diye anlatmaz mı? Hemen o kişiyi aradım "ya bu kıza bunu nasıl yaptırırsınız diye"...

O da, "olur mu Fevzi bey reklamımız olacak reklamın iyisi kötüsü olmaz işimiz artacak" demez mi zihniyete bakın zihniyete..

"BÜLENT ERSOY PARALEL SANATÇIDIR!!!"

Siverek, Bülen Ersoy'la ilgili çok ilginç bir ifade de kullandı:

Bülent Ersoy paralel sanatçıdır. Halk ne demek istediğimi anlar!!!