Fenerbahçe'de göreve talip 3 hoca var

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için her geçen gün adaylar artıyor.

Ümit Özat ve Yılmaz Vural'ın ardından Bülent Uygun da göreve talip olduğunu söyledi.

HAYALİM F.BAHÇE'YLE DEVLER LİGİ'Nİ KAZANMAK

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, "Başarılı olacaksam, Şampiyonlar Ligi kupası kaldıracaksam, hayal ettiklerimi başarabileceksem, ben orada olmayı tercih eden bir yapıdayımdır. İnşallah bir gün biz de Fenerbahçe'nin başında bunları başaracaksak olmak isteriz. Ama bu düşüncelerim için çalışıyor araştırıyorum kendimi geliştiriyorum" dedi.

Fenerbahçe'de göreve talip 3 hoca var

ÖLMEDEN ÖNCE F.BAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRACAĞIM

Ümit Özat ise daha önce yaptığı açıklamada "Kadıköy'ü çok özledim. Orası Ümit'in Ümit olduğu yer. Bu can bu tende olduğu sürece bir gün Ümit Özat o takımın başına geçecek. Bu hedef ve istek hiçbir zaman bitmeyecek. O, bir gün olacak" demişti.

Fenerbahçe'de göreve talip 3 hoca var

BENİ GÖREVE GETİRİN VE GÖRÜN

Birçok takım çalıştıran Yılmaz Vural ise geçtiğimiz günlerde Ali Koç ve yönetimine mesaj yollamıştı. Vural, "Ben her zaman talibim. Göreve getirin bir görün. Fenerbahçe taraftarlarının istediği gibi futbol oynatırım. Ben ne yapabileceğimi gayet iyi bilirim. Bu imkan verilse bunu yapabilecek birileri var. Biz deneyime sahibiz. Seçiciler, hep dışarıdakilere kulak verirler. Verelim bu imkanı demiyorlar" şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe'de göreve talip 3 hoca var