Bulgurlu'ya engelsiz yaşam müjdesi

Bulgurlu'ya engelsiz yaşam müjdesi

Esnaf ziyaretlerinde hayırlı iş ve bereketli kazanç dileklerini ileten Türkmen yolda karşılaştığı semt sakinleriyle de sohbet etti. Konuştuğu insanlara karanfil takdim edip jest yapan Türkmen Bulgurlu halkına bir de proje müjdesi verdi.

-Engelsiz Yaşam Merkezi Geliyor-

Bulgurlu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan proje engelli ve yaşlı vatandaşlar için hazırlanmış olan bir yaşam merkezi olacak. Engelsiz Yaşam Merkezi hakkında halkı bilgilendiren Hilmi Türkmen projeye dair şunları söyledi. “Bulgurlu Engelli ve Yaşlılar için Engelsiz Yaşam Merkezi'mizle engelli kardeşlerimiz ve yaşlılarımız için yeşillikler ve çam ağaçları içinde sosyal bir ortam oluşturacağız. Ailelerin gün boyu engelli ve yaşlı yakınlarını gözleri arkada kalmadan emanet edebilecekleri yaşam merkezimiz vatandaşlarımıza sıcak bir yuva imkânı sunacak. Bunun yanında sevdalısı olduğumuz Üsküdar'ımızda birbirinden güzel projeleri gerçekleştirdik. Yeni dönemde de birbirinden güzel projelerimiz ile Üsküdar'ımızı daha modern bir ilçe haline getireceğiz. 30 Mart'ta sandık başına gittiğimiz zaman sadece Üsküdar'ımız için değil ülkemiz ve geleceğimiz içinde oy kullanacağız.”

Bulgurlu'ya engelsiz yaşam müjdesi

Sözleri takdir, beğeni ve alkış alan Türkmen, sohbet ettiği ve kendisini dinleyen herkese destek ve duaları için teşekkür ederek günlük programının Bulgurlu ayağını tamamladı.