Burçin Terzioğlu Murat Yıldırım için tanıklık yapmadı

murat

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan oyuncu Murat Yıldırım hakim karşısına çıktı. Uyuşturucu kullanmadığını söyleyen Yıldırım, telefon konuşmalarında geçen ‘film’ kelimesinin uyuşturucu şifresi olmadığını söyledi. Duruşmaya tanık olarak dinlenmek için Yıldırım’ın eski eşi oyuncu Burçin Terzioğlu da geldi.

TANIKLIK YAPMAK İSTEMEDİ

Mahkeme başkanı, "Eski eşiniz olduğu için tanıklık yapmak zorunda değilsiniz. İster ifade verirsiniz, isterseniz ‘istemiyorum’ deyip çekip gidebilirsiniz” diye hatırlattı. Terzioğlu ise “İstemiyorum” dedi. Tanıklık yapmayı istemeyen Terzioğlu, sanık sandalyelerinde oturan eski eşi Murat Yıldırım’a hiç bakmadan salondan ayrıldı.

“HİÇBİR SATICIYLA GÖRÜŞMEM YOK”

Duruşmada ifade veren Murat Yıldırım, “35 yaşındayım. İstanbul’a üniversite okumaya geldim. Üniversite okurken oyunculuğa başladım. Önce kendim için başladığım oyunculuğu şimdi ülkem için de yapıyorum” dedi. Yıldırım, “Ne evimde ne arabamda ne de üzerimde uyuşturucu bulunmadığı, hiçbir satıcıyla görüşmem olmadığı halde uyuşturucu temin etmekle suçlandım. Burada olmamın sebebi bir oyuncu olarak telefonda film seyrettiğimi söylememdir. Emniyette bana ‘Ne kadar çok film izliyorsun?’ dediler. ‘Maçtan sonra film izleriz’ sözlerim nedeniyle yargılanıyorum” diye konuştu.