Bursa'da 8 yaşındaki kız servisin altında kaldı

bursa

Mudanya İlçesi'nde, 8 yaşındaki Doğa Bozacılar, kendisini evine getiren okul servis minibüsünün önünden geçerken aracın aniden hareket etmesi sonucu altında kalarak ağır yaralandı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Doğa, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Küçük Doğa dün son yolculuğuna uğurlandı.

"BEN YANDIM BAŞKALARI YANMASIN"

Canan Bozacılar, kızını ezen servis minibüsü şoförüne sitem ederek, daha önce servis şoförünü defalarca uyardığını söyledi. Bozacılar, "Benim kızım çok akıllı bir çocuktu. Okuldan eve, evden okula giderdi. Daha önce kendisini eve getiren servis şoförünü defalarca uyardım. Ben kızımı servise ilk verdiğimde bu serviste servis annesi vardı. Ancak kızımı getirdiklerinde araçta servis annesi yoktu. Bütün servis şoförlerine eğitim verilmesi lazım. Ben yandım başka insanlar yanmasın" dedi.

Bursa'da 8 yaşındaki kız servisin altında kaldı

KIZININ ÖLDÜĞÜ YOLA YATTI

Acılı anne Canan Bozacılar, evinden çıkarak kızının öldüğü yeri de gösterdi. Kızının kan izlerinin hala silinmediği asfalta yatan anne, "Kızım işte burada öldü. Kızımın kan izleri hala yerde. Ben bu acıyı nasıl unuturum" dedi. Yaşanan kazanın ardından 8 yaşındaki Doğa’dan geriye yatak odası ve annesiyle birlikte çektiği hatıra fotoğrafları kaldı. Genç kızın en çok sevdiği oyuncak ayısı yatak odasında baş köşeye konulurken, Doğa’nın ayakkabıları ise evin önüne konuldu.

Bursa'da 8 yaşındaki kız servisin altında kaldı

BABASI 6 AY ÖNCE ÖLMÜŞ

Evin tek çocuğu olan Doğa Bozacılar'ın altı ay önce babasını pankreas kanseri nedeniyle kaybettiği ve annesi Canan Bozacılar ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Minik Doğa'nın ölüm haberini alan okuldaki arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları Doğa'nın oturduğu masaya çiçek bıraktı. Servis sürücüsü Çetin Özcan'ın gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturmaya Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Bursa'da 8 yaşındaki kız servisin altında kaldı