Bursa'da alacak verecek meselesinde kadın öldürüldü
İHA

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Taraklı Sokak'ta silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar, olayı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler, vücuduna iki  kurşun isabet eden bir kadın buldu.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Hayatını kaybettiği belirlenen kadının, 30 yaşındaki Nazan Kırkgöz olduğu tespit edildi. Olaydan sonra katil zanlısının bulunması için çalışma başlatan cinayet büro amirliği ekipleri, yüzden fazla güvenlik kamerası kaydını inceleyerek zanlının izine rastladı.

Bursa'da alacak verecek meselesinde kadın öldürüldü

SİLAH BAHÇEDE GÖMÜLÜ BULUNDU

Şüphelinin Y.M. isimli şahıs olduğunu tespit eden ekipler, şahsın evine baskın düzenledi. Evinde yakalanan Y.M.'nin olayda kullandığı silahı bulamayan ekipler, şahsın evinin bahçesini dedektör aracılığıyla aradı. Silahı şüphelinin evinin bahçesinde gömülü vaziyette bulan ekipler, şahsı gözaltına aldı.

Bursa'da alacak verecek meselesinde kadın öldürüldü

Bursa'da alacak verecek meselesinde kadın öldürüldü VİDEO

"ALKOLLÜYDÜM, PİŞMANIM"

İlk işlemleri için emniyete götürülen Y.M. ifadesinde, Kırkgöz ile aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığını, kadını bu yüzden vurduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Y.M., kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum. Alkollüydüm, pişmanım." dedi.

CİNSEL İLİŞKİ İDDİASI

Öte yandan bir başka iddiaya göre; Y.M. ile Nazan Kırkgöz, ilişkiye girmek üzere anlaştı. Boş bir arsaya giden ikiliden Y.M., burada ilişkiye girmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine kadın, Y.M.'nin cep telefonunu alarak vermeyeceğini söyledi. Zanlı Y.M de belinde bulunan silahla iki el ateş edip olay yerinden kaçtı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)