Bursa'da çocuğunu göremeyen baba ölüme atladı

Bursa'da çocuğunu göremeyen baba ölüme atladı

Bursa'da ayrıldığı eşi ve eski kayınpederi tarafından, 3 yaşındaki oğlunun kendisine gösterilmediğini öne süren 35 yaşındaki Hüseyin Duran, 35 metre yüksekliğindeki haberleşme direğine çıktı. Polisin ikna edemediği Duran, bir paket sigarayı içtikten sonra üzerindeki cüzdanı aşağı atıp kendisini boşluğa bıraktı. Hüseyin Duran'ın, itfaiyenin açtığı hava yastığına düşmesine rağmen ölmesi tartışma yarattı.

Olay dün saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Acemler Mevkisi'nde bulunan Mihraplı Dinlenme Parkı'nda meydana geldi. Beş arkadaşıyla dün akşam alkol alan Hüseyin Duran arkadaşlarına, ayrı yaşadığı eşi Çiğdem ve kayınpederinin oğlu Cemil'i kendisine göstermediklerini bu nedenle bunalıma girdiğini anlattı.

İŞTE O İNTİHAR ANI

GERİ DÖNMEDİ

Bir süre sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için arkadaşlarının yanından ayrılan Hüseyin Duran uzun süre geri dönmeyince arkadaşları aramaya çıktı. Arkadaşları Duran'ı, yüksekliği 35 metre olan haberleşme direğinin tepesinde gördü. Artık yaşamak istemediğini söyleyen Duran'ın arkadaşları polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen yere gelen polis ekipleri megafon ile Duran'ı ikna etmeye çalışırken, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi hava yastığı açtı.

1 SAATTE 1 PAKET SİGARA İÇTİ

Yaklaşık bir saat içerisinde bir paket sigarayı peşpeşe içen Duran, önce cüzdanını aşağı attı. Daha sonra ayağa kalkıp direği salladıktan sonra önce iki koluyla, ardından tek koluyla direğe tutunup sallanan Duran, kendisini boşluğa bıraktı.

ÖLÜMÜ TARTIŞMA YARATTI

Hava yastığına düşerek ağır yaralanan Hüseyin Duran, yakında bulunan Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Hüseyin Duran'ın, itfaiyenin açtığı hava yastığına düşmesine rağmen ölmesi tartışma yaratırken, Bursa Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.