Bursa'da intihara kalkışan gence yer gösterdiler

öğretmen

Olay dün saat 17.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Setbaşı Köprüsü'nde meydana geldi. 26 yaşındaki Fatih K., bir süre önce işten ayrıldı. Daha sonra kız arkadaşına evlenme teklif etti. Ancak kız arkadaşı "Sen işsizsin, seninle işsizken evlenmem" diyerek reddetti. Bunun üzerine bunalıma giren Fatih K., kız arkadaşıyla telefonda tartıştıktan sonra, herkesin şaşkın bakışları arasında Setbaşı Köprüsü'nün korkuluklarına çıktı.

Vatandaşların ve olay yerine gelen polislerin ikna çabalarına rağmen Fatih K., tek elle parmaklıklara tutunurken tek eliyle de telefonundan mesaj yazdı. Fatih K., bir süre mesajlaştıktan sonra kendini boşluğa bıraktı.

Bursa'da intihara kalkışan gence yer gösterdiler

AYAKLARI KIRILDI

Dere yatağına düşüp ayakları kırılan gencin kurtarılması için polis, itfaiye, UMKE ve 112 acil servis ekipleri seferber oldu. Sedye ile yukarı kadar taşınan Fatih K., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Köprüden atlayan genç yaralı kurtuldu İZLE

DÜŞME ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan olay anında genci cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışan vatandaşların "buradan atlarsa en fazla ayağı kırılır" şeklinde tahminde bulundukları görüldü.

Bursa'da intihara kalkışan gence yer gösterdiler

"POLİS 'ATLAYACAKSAN BURADAN ATLA' DEDİ"

Öte yandan Semanur C. adlı kadın, göz yaşları içerisinde olay sırasında bir trafik polisinin gence "Atlayacaksan atla şov yapma, atlayabiliyorsan buradan atla" şeklinde seslendiğini iddia etti. Bunun üzerine diğer polisler, kameralar önünde polise bu şekilde ithamda bulunmasının yanlış olduğunu söyleyip şikayetçi olması gerektiğini söyledi. Şikayetçi olmak istediğini belirten kadın, polis aracına bindi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hastaneye kaldırılan Fatih K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, görüntüdeki sesi tespit için çalışma başlattı.

Bursa'da intihara kalkışan gence yer gösterdiler