Çağla Kubat: Beşiktaşlıyım ama sadece Yıldırım destekledi

Çağla Kubat: Beşiktaşlıyım ama sadece Yıldırım destekledi

İzmir Alaçatı'da kendisine ait yelken kulübünde konuşan güzel sörfçü Çağla Kubat, Beşiktaşlı olmasına karşılık Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan büyük destek gördüğünü itiraf etti.

İşte Sporx'e konuşan güzel sörfçü Kubat'ın söyleşinden bazı satırbaşları…

Hayatınızda elde ettiğiniz başarılar içerisinden elde etmekten en çok mutlulukduyduğunuz başarı hangisidir?

Geçen sene kazandığım podyumdaki üçüncülüktü herhalde. Dünya üçüncülüğü… Çünkü çok uzun senelerdir orada podyuma çıkmak istiyordum. Türk Bayrağıyla oraya çıkmak çok büyük bir hayaldi benim için.

Çağla Kubat: Beşiktaşlıyım ama sadece Yıldırım destekledi

BEŞİKTAŞLIYIM AMA BENİ SADECE F.BAHÇE DESTEKLEDİ

İyi bir Beşiktaşlısınız… Bu süreçte, BJK'den destek alabildiniz mi? Veya şöyle sorayım: Bu başarıda sizi kimler destekledi?

Ben senelerdir yarışıyorum. Daha çok kulüplerin daha atik olması gerektiğini düşünüyorum sadece bakanlık değil… Kulüpler bu işin içine girmiyor. Ben bir tek Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'den destek gördüm. Ben Beşiktaşlıyım. Mesela, Beşiktaş'ın WindSurf'te bir sporcuyu desteklemekle hiçbir zaman ilgisi olmadı. Dediğim gibi, beni bu konuda destekleyen kişi Aziz Yıldırım sayesinde Fenerbahçe. O gittikten sonra, destek kesildi. Yıldırım Demirören'ın çağırması üzerine Fenerbahçe'den ayrıldım. O ara Demirören de gitti. Gidince olmadı. Ama Beşiktaş'ın beni desteklemesini çok isterdim. Projeler de sundum onlara. Kartal'ı yelkenime filan koydum. Fikret Orman'la da görüştüm ama olmadı. Yeni yeni toparlanıyorlardı. Sonra ben Çağla Kubat Yelken Kulübümü kurdum. Şimdi, kendi imkanlarımla ben kendim destek olmaya çalışıyorum gençlere. Kendim bulamadığım desteği, olanaklarım doğrultusunda onlara vermeye çalışıyorum. Hatta geçen sene Poyraz Akay, bizim okulun sponsorluğuyla yarıştı ve Dünya Gençler Şampiyonu oldu. O da devletten destek alabilmek için baya uğraştı ama sonuç ne oldu bilmiyorum. En son bi kaç markanın sponsorluğunu aldı. Özellikle yurt dışından markalar destekledi onu. Türkiye'de de bulunmuyor bu markalar. Çok komik…

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Çağla Kubat: Beşiktaşlıyım ama sadece Yıldırım destekledi