Call of Duty: Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı
ensonhaber.com

Call of Duty’nin en son oyunu Black Ops 4'te hikaye modunun olmaması birçok oyunsever için hayal kırıklığı yaratsa da oyun yapımcıları, yeni Modern Warfare oyunuyla büyük bir başarı yakalamayı amaçlıyor. Geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan Call of Duty: Modern Warfare, Captain Price gibi çok sevilen karakterlerin de geri gelmesine sahne olacak. Oyunun resmi hikaye modu fragmanını, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty Modern Warfare hikaye fragmanı VİDEO

Call of Duty: Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı

BATTLE ROYALE MODU GELECEK

Yeni gelen bilgilere göre Call of Duty: Modern Warfare oyununda, hikaye modunun yanı sıra tıpkı Black Ops 4’teki gibi bir de battle royale modu olacak. Söylentilere göre bu modun haritası, bir önceki oyunun haritasından tam 3 kat daha büyük olacak ve 200 oyuncuyu aynı anda destekleyecek.

Oyun yayıncısı Activision’ın, bu yeni battle royale modunu şimdilik 150 kişiyle test etse de yeni özelliğin, ne zaman karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor. Playstation, Xbox ve PC için yayınlanacak Call of Duty Modern Warfare, 25 Ekim 2019'da oyunseverler ile buluşacak.

OYUNDA YPG ESİNTİLERİ

Oyunun yayınlanan fragmanında yer olarak Suriye'ye ve terör örgütü PKK'nın elinde tuttuğu yerlere benzer öğelerin bulunduğu dikkat çekerken, oyunun yapımcısı Taylor Kurasaki, Los Angeles Times'a yaptığı açıklamada oyunun Suriye'de faaliyet yürüten ABD destekli YPG'den ilham alındığını söyledi.

Kurasaki, "Savaşın bu görünmeyen yüzü gerçek ve bunu yok saymak berbat bir ihmalde bulunmak gibi hissettirirdi. Bunları yok saymak, bu savaşların isimsiz kahramanlarına karşı adaletsizlik olurdu" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji