Caner Erkin'in vukuatları

Caner Erkin'in vukuatları

Kralspor.com / Detay Haber

Fenerbahçe'nin geçen sezon kazandığı lig şampiyonluğunda aslan payına sahip olan Caner Erkin, sadece iyi futboluyla gündeme gelmiyor.

Kariyeri boyunca birçok kez takım arkadaşlarıyla kavga eden Caner Erkin'in son vukuatı Bursaspor maçında yaşandı.

''BİR DAHA BU TAKIMDA OYNAMAM''

Karşılaşmanın 35. dakikasında İsmail Kartal tarafından oyundan alınmasına çok sinirlenen tecrübeli futbolcu, ''Ben bir daha bu takımda oynamam'' diyerek direkt olarak soyunma odasına gitmişti.

Caner Erkin'in vukuatları

ÖZÜR DİLERİM

Caner karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; "Talihsiz bir şey yaşadım. Bütün taraftarımızdan ve camiadan özür dilerim. Tabii ki bana yakışmayan bir şey yaptım. Ben aslında böyle bir futbolcu değilim. Tabii ki tepkilerim oluyor ama hiçbir zaman saygısızlık derecesinde kimseye tepki göstermek istemem. Tekrar diyorum burada herkesten özür diliyorum. Bundan sonra inşallah böyle şeyler yaşanmaz ama tabii ki yapı olarak hocam da beni çok iyi tanıyor, taraftarımızda çok iyi biliyor, Türkiye de çok iyi tanıyor. Agresif ve sert oynayan bir oyuncuyum, tabii ki hakemlerle de tabiri caizse dalaştığım oluyor." demişti.

Caner Erkin'in vukuatları

Yıldız futbolcunun geçmiş kariyerinde yaşadığı olayları bir hatırlayalım...

ARDA İLE YUMRUK YUMRUĞA KAVGA

31 Ağustos 2009 tarihinde Galatasaray'a transfer olan Caner, zaman zaman iyi performans gösterse de istikrarsız görüntüsüyle bir türlü istenilen düzeye gelememişti. Yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı takımdan ayrılışı ise olaylı olmuştu.

Caner, antrenman sırasında Arda Turan ile yumruk yumruğa kavga edince takımdan gönderilmişti.

Caner Erkin'in vukuatları

KAVGALARINA F.BAHÇE'DE DE DEVAM ETTİ

30 Haziran 2010 tarihinde Fenerbahçe'yle sözleşme imzalayan Caner, ilk sezonunda fazla forma şansı bulamamış ikinci sezonunda ise Miroslav Stoch'un yaşadığı form düşüklüğünün ardından kendini biraz daha göstermeye başlamıştı. Erkin'in hırçınlıkları sarı-lacivertli kulüpte de devam etti.

Yıldız futbolcu o dönem Fenerbahçe forması giyen Bilica ve Semih Şentürk'le antrenman sırasında kavga etmiş daha sonra her iki futbolcuyla da barışmıştı.

Caner Erkin'in vukuatları