Cavcav Jimmy Durmaz için teklif yapan kulübü açıkladı

Cavcav Jimmy Durmaz için teklif yapan kulübü açıkladı

Fe­ner­bah­çe­'nin trans­fer gün­de­mi­ni meş­gul eden Jimmy Dur­maz için Genç­ler­bir­li­ği Baş­ka­nı İl­han Cav­cav ka­pı­yı ara­la­dı. Baş­kent eki­bi­nin pat­ro­nu genç or­ta sa­ha oyun­cu­su için Fe­ner­bah­çe­'den res­mi tek­lif bek­le­dik­le­ni­ni söy­le­di.

UZLAŞMAYA ÇALIŞIRIZ

Bugün Gazetesi'ne ko­nu­şan Cav­cav “Şu ana dek bi­ze res­mi tek­lif­te bu­lun­ma­dı­lar. Do­lay­lı bir­ta­kım te­mas­la­rı­mız ol­du. Res­mi tek­lif gel­sin ba­ka­rız. Biz uz­laş­ma­ya açı­ğı­z” diye konuştu. 25 ya­şın­da­ki ka­nat ve or­ta sa­ha oyun­cu­su için be­lir­le­nen 5 mil­yon eu­ro trans­fer üc­re­ti için Cav­cav, “Bun­lar me­se­le de­ğil. Res­mi gö­rüş­me­ler baş­la­sın. Tek­lif ver­sin­ler. Çö­zü­le­me­ye­cek şey­ler de­ği­l” de­di.

KASIMPAŞA RESMİ TEKLİFTE BULUNDU

Türk pasaportu bulunan Jimm­y'­nin bü­yük ta­kımlar­da oy­na­ma he­de­fi ol­du­ğu­nu be­lir­ten Cav­cav “Ku­lü­bün men­fat­le­ri ka­dar, fut­bol­cu­yu da dü­şün­mek zo­run­da­yız. Jimmy biz­de 400 bin eu­ro­ya oy­nu­yor. Bü­yük ta­kım­la­rın ver­di­ği­ni bi­zim ver­me­miz müm­kün de­ğil. O ne­den­le önü­nü aça­ca­ğız. Ka­sım­pa­şa res­mi teklif­te bu­lun­du. Han­gi bü­yü­ğe gi­der­se git­sin ban­ko oy­nar” ifadelerini kullandı. Jimmy, teknik direktör Er­sun Ya­na­l'­ın is­te­di­ği tarz­da bir isim. Hız­lı, iki aya­ğı­nı da kul­la­na­bi­li­yor. De­fan­sif özel­lik­le­ri de güç­lü bir oyun­cu.