Cem Yılmaz Külliye'deki toplantıya katılmadı
ensonhaber.com

Geçtiğimiz ay Mars Sinema Group ile film yapımcıları arasında gelir dağılımı tartışmaları başladı. Tartışmalarda Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar, Mars Sinema Group'a yönelik sert ifadeler kullandı.

ŞİRKETİN DİREKTÖRÜYLE ATIŞTILAR

Şirketin kurumsal ilişkiler direktörü Aslı Irmak Acar, anlaşamamaları halinde yeni Cem Yılmazlar çıkaracaklarını söylemişti.

Bu sözlere tepki gösteren Cem Yılmaz sosyal medya hesabından, "Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım, yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye'de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum. 40 liraya bilet satmak yok, var mısın? Yoksun tabii... İyi çıkarmalar." ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz Külliye'deki toplantıya katılmadı

YASA GEÇTİ

Krizin çözülmesi için sinema salonu işletmecilerinin, bilet promosyonu yapabilmeleri için artık yapımcılarla sözleşme imzalamalarını gerektirecek yasa Meclis'ten geçti.

ERDOĞAN İLE TOPLANTI

Bu değişiklikle ilgili ayrıntıları görüşmek üzere Külliye'ye gelen yapımcılar ve oyuncular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantı yaptı.
Toplantıda, sinema sektörünü ilgilendiren çok önemli konular görüşüldü.

Cem Yılmaz Külliye'deki toplantıya katılmadı

ÜNLÜ İSİMLER ORADAYDI

Toplantıda; Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Ata Demirer, Burak Özçivit, Şahan Gökbakar, Bülent İnal gibi isimler de yer aldı.

CEM YILMAZ GELMEDİ

Ancak yaşanan krizde en büyük kavgayı veren isim Cem Yılmaz, toplantıya katılmadı. Kendisini bu kadar yakından ilgilendiren bir toplantıya katılmayan Cem Yılmaz'ın, gelmeme gerekçesi henüz açıklanmadı.

Cem Yılmaz Külliye'deki toplantıya katılmadı

Günün önemli gelişmeleri VİDEO