Cengiz'in Roma'yla sözleşme uzatmama sebebi

Cengiz Ünder, Roma ile henüz yeni sözleşme imzalamadı.

ROMA 40-50 MİLYON EURO İSTİYOR

Anlaşmanın, yapılacak sözleşmeye konulacak serbest kalma opsiyonuna takıldığı ortaya çıktı. Roma'nın 40-50 milyon euro arasında bir serbest kalma bedeli düşündüğü ancak bunun futbolcu ve menajeri tarafından yüksek bulunduğu öğrenildi.

Cengiz'in Roma'yla sözleşme uzatmama sebebi

Yüksek tutulacak bir bedelin, Bayern Münih ve Arsenal gibi kulüplerin kendisini transfer etmesini zorlaştıracağından dolayı, futbolcunun soğuk baktığı belirtildi. Özellikle Alman ekibi Bayern Münih'in, kariyerinin sonu yaklaşan Arjen Robben'in yerine Cengiz Ünder'i ciddi şekilde düşündüğü belirtiliyor.

Bayern Münih gibi bir çok dev ekibin gündemindeki Cengiz Ünder için kararını veren Roma, oyuncuyu ara transfer döneminde bırakmayacak. Bu transferin ocak ayında gerçekleşmesi durumunda Türk futbolcunun yerini dolduramayacağını düşünen sarı-kırmızılılar, birden çok kulvarda beraber sürdürdüğü mücadelesinde zaafa uğramamak adına bu şekilde hareket edecek. Ara transfer döneminde futbolcu için gelecek kulüplere yazın gelmeleri gerektiği tebliğ edilecek.

Cengiz'in Roma'yla sözleşme uzatmama sebebi

BAŞAKŞEHİR DE KAZANACAK ALTINORDU DA

Başakşehir genç yıldızı İtalyan ekibine satarken, bir sonraki transferinden yüzde 20 pay almayı şart koşmuştu. Altınordu da FIFA Yetiştirme ve Dayanışma bedelleri üzerinden hak edişlerini alarak bir kez daha kazanacak.