Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde intihar girişimi

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri kliniğinde tedavi gören polis memuru intihar etmek üzere kendini odaya kilitledi.

2 yıldır psikolojik tedavi gören ve silahına el konulan polis memuru H.K.'nin Gaziosmanpaşa'da geri hizmette görevli olduğu, 2013'ten beri tedavi gördüğü öğrenildi.

İKNA EDİLDİ, BAKIRKÖY'E GÖNDERİLDİ

İntihar girişiminde bulunan polis, müzakereci polisin ikna etmesi sonucu eylemine son verdi. Polis memuru Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde intihar girişimi

BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay, olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hastanemizin takibinde bulunan polis arkadaşımız muayeneye geliyor. Doktor arkadaşımız, durumunu çok iyi görmediği için onu hastaneye yatırmayı teklif ediyor fakat polis arkadaş yatırılmayı kabul etmiyor. O sırada yanında getirdiği, başka arkadaşından aldığı ya da gasbettiği silahı başına dayayarak intihar girişiminde bulunmaya çalışıyor. Hiçbir arkadaşımızı rehin almış değildir. Odada yalnız kendisi. Polis arkadaşlarımız kendisini ikna etmeye çalışmaktadır. Herhangi bir rehine krizi yoktur"