Ceylan Çapa Aras Bulut'un elinde sigara söndürdü

ceylançapa

Ceylan Çapa, Burak Özçivit'ten ayrıldıktan sonra kendini Çeşme Alaçatı'ya attı. Aralarında aşk dedikoduları çıkan Muhteşem Yüzyıl dizisinin şehzade Beyazıt'ı Aras Bulut İynemli'de Alaçatı'da görüntülenmişti. Habertürk'ten Esiv Övet köşesinde, Ceylan Çapa'nın, Aras Bulut İynemli'nin elinde sigara söndürerek aşk testi yaptığını öne sürdü.

ŞEHZADENİN ELİNDE SİGARA SÖNDÜRDÜ

İşte Habertürk'ten Esiv Övet'in yazısı;

"Aman çocuklar okumasın, kimseler duymasın. Alaçatı'da Eliz kadar Ceylan da çok konuşuluyor.Ceylan Çapa ne meşhur buralarda anlatamam. Ve tabii şehzadeler de. Malum sosyetik güzel Ceylan Çapa'nın Burak Özçivit'ten ayrıldıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'ın şehzadesi Aras Bulut İynemli ile birlikte olduğu çok konuşuldu. Geçen 2 kişi kendi arasında Ceylan Çapa'nın şehzadenin elinde sigara söndürdüğünü konuşuyordu. Klasik hareket, ben duyayım diye bağıra bağıra konuşuyorlar.

AŞK TESTİ İDDİASI

Tabii durur muyum sordum hemen. Bir mekanda elinde sigarayı söndürmüş.Çapa'nın neden İynemli'nin elinde sigara söndürdüğü tam olarak bilinmese de olaya şahit olanlar şaşkınlıktan gözlerine inanamadı
Sosyetik güzelin bu hareketiyle İynemli'nin aşkını test ettiği ihtimali üzerinde duruyorum."

Ceylan Çapa kimdir
Ceylan Çapa ile ilgili tüm haberler