CHP'liler 1 Mayıs'ı Küba'da kutlayacak
Ajanslar

chp

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili heyeti, resmi görüşmelerde bulunmak ve Havana'daki 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Küba'ya gitti.

Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ve CHP'nin eski Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut'tan oluşan CHP heyeti, programlarına, Küba Parlamentosunda Başkan Yardımcısı ile görüşerek başlayacak.

ATATÜRK HEYKELİNE ÇELENK KOYACAKLAR

Milletvekilleri daha sonra, Küba Komünist Partisinin Dış İlişkilerden Sorumlu Başkanı Ramon Balager ile bir araya gelecek. Küba yetkililerinin refakatinde Havana'yı gezecek olan heyet, Atatürk Heykeline de çelenk koyacak.

CHE'NİN MEZARINA ZİYARET

Küba İşçi Konfederasyonu ve Küba Dostluk Enstitüsü'nün PALCO Convention Center'da gerçekleştireceği sunumu izleyecek olan CHP heyeti, Santa Clara'da bulunan CHE'nin mezarını ziyaret edecek.

DEVRİM MEYDANI'NDA 1 MAYIS'I KUTLAYACAKLAR

CHP milletvekilleri Havana Devrim Meydanı'nda yapılacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katılacak. Türkiye'nin Havana Büyükelçisi Hasan Servet Öktem'in de konuk CHP heyetini, Büyükelçilikte vereceği akşam yemeğinde ağırlayacağı belirtildi.